Απόλλων Πάτρας: Πίστη στο πλάνο θέλει ο Ζούμπος

Ο Φώτης Ζούμπος τόνισε πως ο Απόλλων Πάτρας μπορεί να πάρει τη νίκη στο ματς με το Λαύριο, αν παραμείνει προσηλωμένος στο πλάνο του.

Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στο ματς της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά, ο Ζούμπος έγραψε: “Γεια σας,

Το παιχνίδι που πέρασε εναντίον της ΑΕΚ ήταν δύσκολο. Πήραμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία και διαφορετικούς στόχους. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του γηπέδου .

Αμυντικά σταματήσαμε και δυσκολέψαμε πολύ τους παίχτες κλειδιά της ΑΕΚ, κάτι που μας έδωσε ψυχολογία, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, βάλαμε εύκολους πόντους και γενικά είχαμε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση . Ο Νίκος Δίπλαρος έκανε για άλλη μια φορά εξαιρετικό παιχνίδι και γενικότερα όλα τα παιδιά βοήθησαν να έρθει η νίκη .

Επίσης θα ήθελα να σταθώ και να ευχαριστήσω τον κόσμο μας τον 6ο παίκτη μας ο οποίος ήταν καθοριστικός και αυτή τη φορά. Ήταν κόσμιος και μας έδωσε ώθηση . Αντίστοιχα θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο της ΑΕΚ ο οποίος είχε εξαιρετική συμπεριφορά .

Ανυπομονούμε να μπορέσει να γεμίσει το γήπεδο . Ήδη από τα επόμενα παιχνίδια θα επιτρέπεται να είναι γεμάτο το 90% των γηπέδων .

Όσον αφορά τον αγώνα με το Λαύριο θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουν έναν κορμό παικτών που πρωταγωνίστησαν και πέρυσι στην εξαιρετική πορεία που είχαν , γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν από την ήττα που υπέστησαν από τη Μάλαγα.

Για εμάς θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση καθώς είχαμε και το απρόοπτο με τον Barefield . Είναι σημαντικός παίκτης και θα πρέπει να καλύψουμε όλοι το κενό που αφήνει.

Με πίστη στο πλάνο μας και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.