Πετρόπουλος: “Επανεκκίνηση κόντρα στον Άρη”

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος τόνισε πως η ΑΕΚ θέλει να κάνει επανεκκίνηση στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη.

Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά, ο Πετρόπουλος έγραψε: “Καλησπέρα σε όλους…

Ξέρω, ότι οι οπαδοί της ομάδας μας είναι στενοχωρημένοι από την έως τώρα απόδοσή μας. Καταλαβαίνω πως νιώθουν. Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης.

Προερχόμαστε από μία δύσκολη εβδομάδα, η οποία δυστυχώς συνδυάστηκε με δύο ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Περιμένουμε με ιδιαίτερη προσμονή το αυριανό ματς με τον Άρη για να κάνουμε την επανεκκίνηση μας. Μία επανεκκίνηση, που την χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο, καθώς ακόμα είναι νωρίς και μπορούμε να διορθώσουμε πολλά.

Παρόλο, που δεν είχαμε αρκετό χρόνο, καθώς μεσολάβησε ο αγώνας με την Τρεβίζο για το Basketball Champions League, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την αυριανή αναμέτρηση και πιστεύω στις δυνατότητες μας.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τις κακές εμφανίσεις με Απόλλωνα και Τρεβίζο. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, καθώς ο Άρης έχει αποδείξει έως τώρα ότι έχει μία πολύ σκληρή ομάδα. Διαθέτει παίκτες με εμπειρία και έτοιμους ανά πάσα στιγμή να προκαλέσουν προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα.

Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να βγάλουμε πάθος στο παρκέ και με τη βοήθεια του κόσμου μας να επιστρέψουμε στις νίκες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης