Καμπούρης: “Μόνο νίκη κόντρα στον Ιωνικό”

Ο Νίκος Καμπούρης τόνισε πως ο Κολοσσός θα πρέπει να πάρει τη νίκη στο εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό.

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως μόνο με το θετικό αποτέλεσμα θα έχει σημασία η εκτός έδρας νίκη επί του Άρη, την προηγούμενη αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε ο Καμπούρης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: “Την προηγούμενη εβδομάδα καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας για φέτος, απέναντι στον Άρη, σε μια από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος. Η συγκέντρωση που είχαμε από την αρχή του παιχνιδιού, μαζί με την ενέργεια και την προσωπικότητα των παικτών μας σε συγκεκριμένα σημεία, μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Για να μετρήσει όμως και να έχει σημασία αυτή η νίκη, πρέπει να παρουσιάσουμε τα ίδια στοιχεία, σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, απέναντι στον Ιωνικό αυτή την εβδομάδα. Είναι μια αρκετά έμπειρη ομάδα, που παίζοντας περισσότερα παιχνίδια λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων έχει την ευκαιρία να έχει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, κάτι το οποίο στην αρχή της χρονιάς, μπορεί να βοηθήσει.

Εμείς θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις θετικές εικόνες που έχουμε από τα τελευταία δυο παιχνίδια μας και να βελτιώσουμε την εικόνα μας σε κάποιους τομείς.

Αν το καταφέρουμε, θεωρώ πως θα παραμείνουμε αήττητοι στην έδρα μας και αυτή την εβδομάδα.

Για άλλη μια φορά, περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδό μας για να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης