Παπαπέτρου: “Πιστεύω στη δουλειά που γίνεται”

Την διαβεβαίωση πως η ομάδα του δουλεύει σκληρά και έχει το σωστό σκεπτικό έδωσε σε δηλώσεις του ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος παραδέχτηκε πως κόντρα στον Ιωνικό οι πράσινοι δεν ήταν όσο σκληροί έπρεπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την άμυνα:
«Όταν λέμε άμυνα είναι και η διάθεση και το να μπορούμε να παίξουμε στο ίδιο ρυθμό και να βρούμε τα πατήματα και τη χημεία μας. Η χημεία είναι και αμυντική. Δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία για εμάς. Δεν είναι μυστικό πως θέλουμε χρόνο να βρούμε τα πατήματά μας. Αλλά μέχρι τότε πρέπει να κάνουμε νίκες, αυτό είναι το σημαντικό. Διαβεβαιώνω τον καθένα ότι δουλεύουμε πάρα πολύ. Εννοείται πως θέλουμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Αυτό θέλει λίγο χρόνο».

Για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό:
«Ο Ιωνικός είναι αξιόμαχη ομάδα. Εμείς δεν ήμασταν όσοι σκληροί έπρεπε. Ξεκινάω από τον εαυτό μου, αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε πολύ καλύτερα, δεν παίζουμε κοντά στο ταβάνι μας. Αλλά δουλεύουμε σκληρά και έχουμε το σωστό σκεπτικό».

Για το μέλλον:
«Μπορεί να είναι οδηγός για τη συνέχεια το πώς τελειώσαμε τα ματς. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία. Μην τρελαθούμε. Χάσαμε στην Μπασκόνια στο τελευταίο σουτ. Στη Ρεάλ δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Είναι μια μεγάλη σεζόν, τίποτα δεν κρίνεται αυτή τη στιγμή. Πιστεύω στη δουλειά που γίνεται και στην ομάδα. Θα εμφανιστούμε καλύτεροι. Και ο κόσμος και εμείς πρέπει να έχουμε πίστη στην δουλειά που κάνουμε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα:
«Αυτό αποτελεί και ατομική πρόκληση. Όταν μερικοί παίκτες δεν είναι στην Euroleague πολλά χρόνια και δεν ξέρουν τις απαιτήσεις, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Θέλει και αυτό χρόνο προσαρμογής. Πρέπει να ξεχνάμε τι συμβαίνει και να κρατάμε όσα πρέπει να βελτιώσουμε. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης