Άρης: Οριακή η συμμετοχή του Σχίζα

Ο Σταύρος Σχίζας είναι στην αποστολή του Άρη για τον αυριανό (16/10, 17:00) αγώνα με τον Κολοσσό, όμως, η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αφού δεν είναι απολύτως έτοιμος

Με μία απουσία και μια αμφίβολη συμμετοχή πηγαίνει ο Άρης στο αυριανό (16/10, 17:00) σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου για την 3η αγωνιστική της Basket League. Συγκεκριμένα, ο απών είναι ο τραυματίας εδώ και καιρό, Γιάννης Σιδηροηλίας. Ο Σχίζας συμπεριλήφθηκε μεν στην αποστολή των “κίτρινων”, όμως, δεν είναι απολύτως έτοιμος. Ως εκ τούτου, αν αγωνιστεί ή όχι στην αναμέτρηση, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Κολοσσό ολοκληρώθηκε σήμερα (15/10), με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Καστρίτης ανέλυσε την τακτική της ομάδας εν όψει της αυριανής συνάντησης. Πέρα από τους δύο προαναφερόμενους παίκτες, όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεσή του.

Ο συνεργάτης του Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Δημήτρης Βαρβούνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της “κίτρινης” ΚΑΕ για τον αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels: «Η ομάδα προέρχεται από μία ήττα και θέλει να ξαναδείξει το σκληρό χαρακτήρα της μέσα στο Παλέ. Η έδρα μας είναι η δύναμή μας και γι’ αυτό χρειαζόμαστε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί. Η εβδομάδα μας κύλησε χωρίς τραυματισμούς και με υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης. Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να δώσουμε το 100% από την αρχή μέχρι το τέλος, γιατί ο Κολοσσός είναι μία έμπειρη ομάδα, η οποία απαρτίζεται από καλούς δημιουργούς, καλούς σουτέρ και ψηλούς, που μπορούν να ποστάρουν, είτε να σουτάρουν. Η νίκη είναι μονόδρομος για μας. Η ενέργεια και των δώδεκα παικτών μας, αλλά και του δέκατου τρίτου, που είναι ο κόσμος μας, είναι αυτή που θα μας ωθήσει στο να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.