Λαύριο – Ολυμπιακός 72-108: Showtime και τώρα… Μπάρτσα (hls)

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος τη φετινή σεζόν και μαζί με το Λαύριο πρόσφεραν απλόχερα θέαμα στο φινάλε της αγωνιστικής. Στους 22 πόντους σταμάτησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ένα ημίχρονο άντεξε το Λαύριο απέναντι στους εμφανώς ανώτερους ερυθρόλευκους. Οι γηπεδούχοι ήταν αξιόμαχοι ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο, απαντώντας με 22 στους 29 πόντους που πέτυχαν οι παίκτες του Μπαρτζώκας. Η παραγωγικότητα των δύο ομάδων έπεσε φυσιολογικά στη δεύτερη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια στο +11, 38-49.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν φόρα και… εξαφανίστηκαν από τους αντιπάλους τους σκοράροντας 39(!) πόντους στην τρίτη περίοδο με πολιορκητικό κριό τον Ντόρσεϊ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός πέτυχε τους τριπλάσιους πόντους από το Λαύριο (39-13).

Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν διαδικαστικής σημασίας, με τη διαφορά να φτάνει ως τους 40 πόντους πριν κλείσει στο τελικό 72-108.

Για το Λαύριο ο Λούις είχε 17 πόντους, ο Μουράτος 10 πόντους και 6 ασίστ και ο Κάρτερ 11 πόντους.

Για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον στρέφει την προσοχή του στη μεγάλη μονομαχία με την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη, πρώτος σκόρερ ήταν το Ντόρσεϊ με 22 πόντους. Ο Φαλ είχε 12 πόντους, ο Βεζένκοφ 11 και ο Γουόκαπ 10.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.