Ιωνικός-Άρης 93-83: Με την υπογραφή του Κολοβέρου στην παράταση (hl)

Ο Άρης έκανε ολική ανατροπή στο προβάδισμα του Ιωνικού, αλλά στην παράταση ο Κολοβέρος οδήγησε τους γηπεδούχους στην πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης ανέτρεψε διαφορά 17 πόντων από το προβάδισμα του Ιωνικού, προηγήθηκε και με τρείς πόντους, αλλά στην παράταση (77-77) ο Ιωσήφ Κολοβέρος οδήγησε την ομάδα της Νίκαιας, στην πρώτη νίκη (93-83) της στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ιωνικός κυριάρχησε σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι στον Άρη που ήταν νευρικός και άστοχος. Οι γηπεδούχοι ήλεγξαν τον ρυθμό από την αμυντική συνέπεια που είχαν, ενώ στην επίθεση, πρωταγωνίστησε η ελληνική δύναμη «πυρός» των Χουγκάζ, Κολοβέρου και Γόντικα. Ο Άρης έδειξε…επαναπαυμένος στις δάφνες της σπουδαίας νίκης του επί του Παναθηναϊκού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πριν από μια εβδομάδα και ουσιαστικά δεν…βρισκόταν στο γήπεδο του Πλάτωνα στα δυο πρώτα δεκάλεπτα.

Η ροή του αγώνα άλλαξε άρδην στο τρίτο δεκάλεπτο, εξαιτίας της άμυνας του Άρη που ήταν…απόροια όσα ειπώθηκαν από τον Γιάννη Καστρίτη στους παίκτες του Άρη, στα αποδυτήρια και στην ανάπαυλα των ημιχρόνων. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν επιμέρους σκορ 15-21 και ροκάνισαν την διαφορά, ενώ συνέχισαν την αντεπίθεση τους στην τελευταία περίοδο, με την αμερικάνικη τριπλέτα των Χάνλαν, Κάουαν και Τζούστον να σκοράρουν κατά κόρον. Ο Άρης προηγήθηκε με 4 πόντους, ανατρέποντας πλήρως το σκηνικό του αγώνα, αλλά ο Ιωνικός αντέδρασε με τον Τζέρμαν.

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 48-33, 63-54, 77-77 (καν. διάρκεια), 93-83

Η στατιστική: https://livestats.dcd.shared.geniussports.com/u/ESAKE/1957636/bs.html#ASFSK


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.