Λιόλιος για Γιάννη: «Είναι φάρος, μας κάνει υπερήφανους παντού»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πιθανή αξιοποίησή του από την ΕΟΚ, όπως και των Γκάλη - Γιαννάκη.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αποθέωσε τον Greek Freak λέγοντας:

«Είχαμε επαφή, βρεθήκαμε και επικοινωνήσαμε. Είναι fan της Εθνικής, πιο fan από όλους μας. Είναι γεννημένος νικητής και η Εθνική ομάδα που θα γίνει θα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που θα είμαστε περήφανοι γι’ αυτή. Είναι ενθουσιασμένος με τη συνολική εξέλιξη. Φανταστείτε ότι βγήκε MVP και πήρε πρωτάθλημα, αλλά δεν πέρασε καν από την Ομοσπονδία. Αυτό λέει πολλά, σε πολλά επίπεδα. Είναι ταπεινός, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις τόσο ψηλά και να μείνεις ταπεινός. Η προσωπικότητά του είναι που τον ξεχωρίζει. Μας κάνει περήφανους που γυρίζει παντού με την ελληνική σημαία. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αξιοποίηση. Κάποτε ήταν ο Γκάλης που μας ενέπνευσε όλους. Το είπε χθες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ότι ο Γκάλης έδωσε τη σκυτάλη στον Σπανούλη κι αυτός σε εκείνον. Ο Γιάννης είναι φάρος και ο φάρος στις ζωές μας είναι ένας»

Για Γκάλη – Γιαννάκη πρόσθεσε: «Είχα επικοινωνία με τον Νίκο Γκάλη και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Η ομοσπονδία ενώνει και είναι ανοιχτή σε φάρους. Και θα χαρούμε πολύ αν όλοι αυτοί οι φάροι μαζί ανοίξουν ταυτόχρονα».

Λιόλιος: «Ιτούδης στην Εθνική για Ευρωμπάσκετ»

Λιόλιος: «Πρόεδρος ΚΕΔ ο Πιτσίλκας, Ειδικός Σύμβουλος ο Χριστοδούλου»

Λιόλιος για Κύπελλο: «Φέτος Final Four, του χρόνου Final Eight»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης