Συγχαρητήριες ανακοινώσεις από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ προς τον Βαγγέλη Λιόλιο (pic)

Με ανακοινώσεις τους οι τρεις ΚΑΕ έστειλαν τα συγχαρητήρια τους στον Βαγγέλη Λιόλιο για την εκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν προς τον Βαγέλλη Λιόλιο μετά την εκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης οι ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον Βαγγέλη Λιόλιο για την ανάδειξή του σε Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και όλα τα εκλεγέντα μέλη.

Ο φάρος της απαξίωσης του ελληνικού μπάσκετ έσβησε οριστικά, όχι όμως και τα προβλήματα, οι παθογένειες και οι σκιές που δημιούργησε η καθεστωτική παρουσία ανθρώπων σε βάρος κάθε προσπάθειας υγιούς ανάπτυξης του αθλήματος.

Ευχόμαστε η νέα διοίκηση με θάρρος και τόλμη να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ στη θέση που του αξίζει, στη θέση που όλοι ονειρευόμαστε, στην κορυφή”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συγχαίρει τον κύριο Ευάγγελο Λιόλιο για την εκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, καθώς και όλους όσοι εκλέχθηκαν μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.

Ο Σύλλογος μας θα στέκεται πάντοτε αρωγός σε όλες τις ενέργειες που θα χαρακτηρίζονται από διαφάνεια και θα έχουν ως μοναδικό γνώμονα το καλό του αθλήματος”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ ΒC συγχαίρει τον νέο Πρόεδρο, Βαγγέλη Λιόλιο, και τους λοιπούς εκλεγέντες εκ των αρχαιρεσιών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η νέα Διοίκηση θα συμβάλλει άμεσα και αποφασιστικά προς την κατεύθυνση της εξομάλυνσης των ανισοτήτων, ότι η ισονομία και η ευθυκρισία θα αποτελούν οδηγό των πράξεών της κι ότι το συντομότερο δυνατόν θα δημιουργηθούν υγιείς και στέρεες βάσεις για να ιαθούν οι παθογένειες ετών, που πλήγωσαν το ελληνικό Μπάσκετ και τις οποίες πολλάκις στο διάβα της διαδρομής μας είχαμε αναδείξει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.