Παππάς: «Θεώρησα ανήθικο να κάνω διακοπές στη Μύκονο και να καίγεται η Εύβοια…» (vid)

Ο Νίκος Παππάς τράβηξε και πάλι όλα τα βλέμματα πάνω του, με τη βοήθεια που πρόσφερε ως εθελοντής πυροσβέστης για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο μέτωπο της Βόρειας Εύβοιας.

Το ποιον του τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως αθλητής το έχει δείξει πολλάκις. Ο λόγος για τον γκαρντ της ΑΕΚ, Νίκο Παππά, ο οποίος βοήθησε αυτό το καλοκαίρι ως εθελοντής στο πύρινο μέτωπο της Βόρειας Εύβοιας.

Μία καταστροφή πολύ κοντά εκεί που ο ίδιος έχει μεγαλώσει (γεννημένος στην Αιδηψό), δεν θα μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορo. Ειδικά όταν μιλάμε για το Νίκο Παππά…

Ο ίδιος, μετριόφρων όπως πάντα δεν θέλησε να σταθεί στη δική του προσπάθεια, λέγοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «MEGA» τα εξής:

«Ούτε όαση είμαι, ούτε έκανα κάτι σημαντικό. Ήμουν εκεί στην περιοχή. Ήμουν στο σπίτι της πρώην συντρόφου μου στη Μύκονο. Θεώρησα ανήθικο να κάνω τις διακοπές μου, να τρώω τα φαγητά μου, να πίνω και δίπλα στο σπίτι μου να υπάρχει τέτοια καταστροφή. Οπότε έτσι αποφάσισα να πάω. Δεν έκανα κάτι ουσιαστικό εγώ. Υπήρχαν εκεί άνθρωποι που είναι πραγματικά ήρωες, που πήγαν στις φωτιές με τεράστια αυταπάρνηση. Θυσίασαν πολλά και μπήκαν στις φωτιές για να σώσουν ό,τι μπορούν. Εγώ έτυχε να είμαι απλά επώνυμος»

Για το αν ένιωσε να ρισκάρει ή να βάζει σε κίνδυνο την καριέρα του: «Εντάξει, μπορεί να ρισκάρεις και στον δρόμο ή όταν παίζεις με τον σκύλο σου. Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται και αυτό που τον γεμίζει. Αν έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στην διάσωση ενός ζώου ή στο να μιλήσω απλά με έναν πυροσβέστη, νιώθω περήφανος και θα το έκανα ξανά»

Σχετικά με την αγάπη του για τα ζώα και το σκυλάκι του: «Έχω μία ιδιαίτερη αγάπη, ναι. Ο Μάριος είναι αδερφός μου. Καταλαβαίνει τα πάντα. Έτσι νιώθω για όλα τα ζωάκια. Πήγαμε στον Άγιο Στέφανο, μαζέψαμε όσα μπορούσαμε. Θυμάμαι μία ιστορία. Ήταν ένα σκυλάκι σε μία μάντρα, οι πυροσβέστες προσπάθησαν να το σώσουν, αλλά αυτό δάγκωνε και ήταν επιθετικό. Έφυγαν οι άνθρωποι, δεν μπορούσαν να κάτσουν άλλο εκεί και εγώ με τον φίλο μου σκεφτήκαμε ότι δεν μπορούμε να φύγουμε. Έτσι, ο φίλος μου φρόντισε να του αποσπάσει την προσοχή, εγώ άνοιξα την πόρτα και τρέξαμε πάρα πολύ. Δεν έχω τρέξει πιο γρήγορα στη ζωή μου»

Για το τι θα έκανε αν έβρισκε μπροστά του κάποιον εμπρηστή: «Υπάρχει θύμος και οργή. Η σημερινή εικόνα με στενοχωρεί. Δεν θέλω να γίνω γραφικός… Πολύ δύσκολα θα έμενα μόνο στα λόγια»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.