Στον ΠΑΟΚ ο Βλάντο Γιάνκοβιτς

Λυκογιάννης και Γιάνκοβιτς είχαν συνεργασθεί στον Χολαργό πριν από δυο χρόνια.

Το σήμα του «Δικεφάλου» δεν θα αλλάξει στην φανέλα της επόμενης ομάδας του Βλάντο Γιάνκοβιτς, αλλά το χρώματα θα είναι διαφορετικά, καθώς ο γιός του αείμνηστου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς θα παίξει με τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ μετά τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ, τα δυο τελευταία χρόνια.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης είχε συνεργασθεί πριν από δυο χρόνια στον Χολαργό με τον Γιάνκοβιτς και εισηγήθηκε την απόκτηση του στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, κρίνοντας ότι μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία και την ποιότητα του σε συγκεκριμένο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Γιάνκοβιτς έχει παίξει στην διοργάνωση του BCL, στην οποία επιστρέφει ο ΠΑΟΚ, την προσεχή σεζόν.

Ο 31χρονος στην τελευταία διετία αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και την περσινή σεζόν είχε 4.7 πόντους κατά μέσο όρο. Με τον Άρη Λυκογιάννη συνεργάστηκαν την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και μάλιστα ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της αθηναϊκής ομάδας έχοντας 13.6 πόντους κατά μέσο όρο με ποσοστό ευστοχίας 36% στο μακρινό σουτ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κοινοποίησε τη συμφωνία μέσω του λογαριασμό τους στο Facebook και φυσικά στάθηκε στο… reunion του Άρη Λυκογιάννη με τον αθλητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.