Στο Περιστέρι για δυο χρόνια ο Μωραϊτης

Ο 22χρονος παίκτης θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε το Περιστέρι και ο τεχνικός του Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Στο Περιστέρι για τα δυο επόμενα χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Δημήτρης Μωραϊτης που υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ.

Ο 22χρονος γκαρντ αποχώρησε από την ΑΕΚ έπειτα από έξι χρόνια και ενώ δεν του δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες από τέσσερις διαφορετικούς προπονητές.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει:

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Δημήτρη Μωραΐτη, ο οποίος θα φοράει την φανέλα του Συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια (2021-2023). Ο 22χρονος γκαρντ θα ενισχύσει τους «κυανοκίτρινους» στην περιφέρεια στις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τοBasketball Champions League.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Δημήτρης Μωραΐτης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω συμβόλαιο σ’ ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως είναι το Περιστέρι. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω μια διάκριση με το Περιστέρι είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.