Παππάς: “Με πόνεσε πολύ η απώλεια του Θανάση”

Ο Νίκος Παππάς αποκάλυψε πως του είχε στοιχίσει η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς επίσης και την ενασχόλησή του με το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο των “πράσινων”. Ο Παππάς μίλησε στο “Airball” του Comedy Lab.

Αρχικά, ο Παππάς δήλωσε για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου: “Οι τραυματισμοί και όταν έφυγε ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος. Δεν έχω καμία απώλεια δικών μου ανθρώπων, αλλά αυτό με πόνεσε πάρα πολύ. Τα πρωταθλήματα ήταν ιδιαίτερα. Οι κούπες, οι μεγάλες εμφανίσεις. Αυτά σε στιγματίζουν”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού: “Μιλάμε αρχικά για κάτι πολύ δύσκολο. Πρέπει να είσαι πολύ καλός αθλητής για να το καταφέρεις αυτό. Είναι άλλο… έργο. Αξιοθαύμαστη η προσπάθειά τους. Δεν τους λυπάσαι αυτούς τους ανθρώπους. Τους θαυμάζεις με όλη σου την ψυχή και αυτό με έκανε να έχω μία στενότερη σχέση. Το εκτίμησαν αυτό και μου έκαναν την πρόταση. Τους ευχαριστώ. Δεν έτυχε να παίξω λόγω του Covid-19, αλλά ήταν ένα από τα πιο ωραία πράγματα που μου πρότειναν ποτέ. Έχει ξύλο. Εμένα μου μοιάζει και επικίνδυνο. Είναι όμως τέτοιο το πάθος… Το ζουν. Έχουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, παίζουν με απόλυτη ανιδιοτέλεια. Δε σκέφτονται τα συμβόλαια. Είναι η πεμπτούσια της αγάπης. Εγώ είμαι Παναθηναϊκός, αλλά για παράδειγμα μπορεί να μπω στο γήπεδο και να σκέφτομαι την γκόμενα, τα λεφτά, το Instagram, το μαλλί. Εκεί παίζουν με πάθος. Θα ήθελα πολύ να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να παίξουν αυτά τα παιδιά. Αυτό θα ήθελα. Το αξίζουν απόλυτα. Αν θες να δεις Παναθηναϊκό, πρέπει να δεις αυτά τα παιδία, αυτή την ομάδα”.

Επίσης, επέλεξε την καλύτερη πεντάδα στην ιστορία της εθνικής Ελλάδος: “Γκάλης, Γιάννης, Παπαλουκάς, Φάνης, Μπουρούσης. Προφανώς, θα έβαζα και Διαμαντίδη, Σπανούλη και Γιαννάκη, αν το πηγαίναμε με θέσεις”.

Ο Παππάς δήλωσε για τον ποιόν από τους Τζόρτζεβιτς ή Γιατζόγλου θα επέλεγε για να πάει για τσίπουρα: “Κοίτα, με τον Τζόρτζεβιτς δεν είχα πολλά πάρε-δώσε, αλλά δεν θα έπινα ποτέ τσίπουρα μαζί του. Με τον Γιατζόγλου θα του έκανα τη ζωή δύσκολη. Θα του άξιζε”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Του έκανα μία πρόταση ξανά, αλλά… κο-κο. Μιλάμε για έναν τύπο παγκόσμιας εμβέλειας. Έχουμε έναν οργανισμό που είναι χτισμένος πάνω του. Έστω και αν κάποτε τον… γλέντησε ο Νίκος Παππάς”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.