Παναθηναϊκός: “Δεν θα συμμετέχει ο Γιαννακόπουλος καμία πιθανότητα για Ζοτς”

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τον απολογισμό της προηγούμενης σεζόν κι έκανε προγραμματικές δηλώσεις ενόψει της επόμενης. Τριαντόπουλος, Αλβέρτης και Διαμαντίδης ξεκαθάρισαν αρκετά από τα θέματα της ομάδας.

H διοικητική ομάδα του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως το οικονομικό μοντέλο θα διατηρηθεί και του χρόνου, δηλαδή η φιλοσοφία της ομάδας θα είναι έσοδα – έξοδα. Αποκλείστηκε συμμετοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Ο ήλιος εξακολουθεί να βγαίνει από την Ανατολή. Εξακολουθεί να ισχύει ότι δεν έχει εμπλοκή ο Γιαννακόπουλος» σχολίασε ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ενώ συνέχισε: “Έχω στα χέρια μου πάνω από 15 σύμφωνα εμπιστευτικότητας, όλα από εταιρίες του εξωτερικού. Όλες οι επενδύσεις έχουν παγώσει παγκοσμίως, λόγω της πανδημίας. Ελπίζω τώρα που θα επανέλθει η κανονικότητα, να δούμε πιο εντατικά το θέμα της πώλησης»

Εγώ θα έχω έναν νέο ρόλο εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. θα είμαι κοντά στην ομάδα, αλλά όχι καθημερινά. Εννοείται ότι πάντα θα είμαι κοντά στην ομάδα σε ό,τι χρειαστεί, δεν αλλάζει αυτό. Επανέρχεται ο κύριος Παρθενόπουλος μετά από μία μικρή παύση λόγω κορονοϊού”.

Ξεκαθαρίστηκε για μια ακόμα φορά πως δεν υπάρχει θέμα Ομπράντοβιτς, ενώ προέκυψε, έστω κι ελαφρά, στήριξη στον Όντεντ Κάτας.

Ο Βασίλης Παρθενόπουλος που ανέλαβε χρέη γενικού διευθυντή δήλωσε από την πλευρά του: “Νομίζω ότι ο πρόεδρος μας κάλυψε όλους. Θέλω να πω όμως δύο πράγματα. Ο Πρόεδρος ανέλαβε μία χρονιά με μεγάλο στοίχημα για τον εαυτό του και μας έκανε περήφανους.

Εγώ δεν έφυγα ποτέ. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα που είναι σίγουρη για αυτά που κάνει. Είναι μεγάλη η ευθύνη που έχουμε αναλάβει. Η ευθύνη μας είναι απέναντι σε αυτό που αναλάβαμε από την οικογένεια του κύριου Γιαννακόπουλου ωστε να συνεχίσουμε τις νίκες και τις επιτυχίες.”

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραδέχθηκε πως ακόμα είναι σε μια κατάσταση που καθημερινά μαθαίνει πράγματα και πως θα συνεχίσει να μαθαίνει. Η κουβέντα πήγε στο ΟΑΚΑ και η απάντηση ήταν πως υπάρχει αισιοδοξία για αποκλειστική χρήση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.