Μουράτος: “Αλλάξαμε τσιπάκι, στο ΟΑΚΑ είχαμε ντροπιαστική εικόνα” (vid)

Ο Βασίλης Μουράτος αναφέρθηκε στη νίκη του Λαυρίου επί του Παναθηναϊκού, αλλά και στην εικόνα της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι με τους "πράσινους".

Ο Έλληνας μπασκεμπολίστας θεωρεί ότι οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη άλλαξαν το “τσιπάκι” στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα ο Βασίλης Μουράτος σχολίασε και την εικόνα του Λαυρίου στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο σύλλογος είχε ντροπιαστική εικόνα.

«Στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός μάς έδειξε την πραγματική αλήθεια, εμείς είχαμε ακόμα το μυαλό μας στη σειρά με τον Προμηθέα. Η εικόνα μας ήταν ντροπιαστική για μια ομάδα που έχει φτάσει στους τελικούς! Θεωρώ πως σήμερα αλλάξαμε το τσιπάκι, πήραμε ενέργεια, παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε στο γήπεδό μας. Ο Παναθηναϊκός παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί αλλά εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας… Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας που μας έφερε ως εδώ. Όλο αυτό το κράμα που μας συνόδευε. Η εμπιστοσύνη μεταξύ μας και το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλον», δήλωσε ο παίκτης στην κάμερα της ΕΡΤ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.