Αγγελόπουλος: «Υπερήφανοι για τους παίκτες μας, θα «τροχοδρομήσουμε» την «απογείωση» της ΑΕΚ»

Λήξη «συναγερμού» στην ΑΕΚ, ενόψει του μικρού τελικού των play offs και μετά την συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και των παικτών- Έχει προγραμματισθεί «ανοιχτή» συνέντευξη Τύπου για απαντήσεις σε ερωτήματα των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Με την δέσμευση ότι «ουδείς έχασε χρήματα από την ΑΕΚ», όπως ειπώθηκε στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ, δια στόματος του προέδρου και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου, καθώς και με την διοικητική ανάληψη της ευθύνης, ακόμα και για όσα δεν επιτεύχθησαν αγωνιστικά, ολοκληρώθηκε η συζήτηση του ιδιοκτήτη και των παικτών, οι οποίοι είχαν ζητήσει την συνάντηση, πριν από την έναρξη των αγώνων του μικρού τελικού των play offs,

Οι προπονήσεις της ΑΕΚ, ύστερα από τον αποκλεισμό στους ημιτελικούς αγώνες των play offs από τον Παναθηναϊκό, επαναρχίζουν, την Κυριακή (30/5), καθώς οι παίκτες έλαβαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών της διοίκησης από τις αρχές του 2021 και ενόψει της ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δήλωσε υπερήφανος για τους αθλητές της ομάδας και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν στους ημιτελικούς, κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι οποιαδήποτε προβλήματα έχουν προκύψει θα αντιμετωπιστούν. Στους παίκτες δόθηκαν προφορικές εγγυήσεις για την έναρξη καταβολής δεδουλευμένων μισθών και δόσεων των συμβολαίων τους. Η πλειοψηφία των παικτών δέχτηκε τις εγγυήσεις, καθώς διατηρούν το άμεσο δικαίωμα προσφυγής και καταγγελίας της σύμβασης, ύστερα από την δεδομένη εκπρόθεσμη καταβολή των αποδοχών τους και εφόσον υπάρξει συνέχιση οικονομικής εκκρεμότητας, ενώ κάποιοι δεν δεσμεύτηκαν να απαντήσουν στην ολοκλήρωση της συνάντησης και θα το κάνουν, πριν από την επανέναρξη των προπονήσεων, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μας για την εφετινή υπερπροσπάθεια, για την εφετινή τους ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, τραυματισμούς/ασθένειες, «όργιο» διαιτησίας, λοιπές αδικίες κλπ. Έδωσαν και την ψυχή τους, πέρα από τις αδιαμφισβήτητες αθλητικές και αξιακές τους ικανότητες. Είμαι υπερήφανος, είμαστε υπερήφανοι, γι’ αυτούς. Έδωσαν 120% των δυνάμεών τους, προκειμένου να φτάσουμε στους στόχους μας.

Όπως είμαστε υπερήφανοι και για τους προπονητές, τα στελέχη μας, και για όλο το προσωπικό της ΚΑΕ για όσα πάντα έκαναν, για όσα κάνουν. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για όσα δεν επιτεύχθησαν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας και της «εν γένει» δύσκολης φάσης, ανοικτά ζητήματα που προέκυψαν από τη χρηματοδότηση του F8 του BCL, και τη χρηματοδότηση του νέου μας γηπέδου, δεν μας βοήθησαν. Θα τ’ αντιμετωπίσουμε.

Τις επόμενες ημέρες, θα μιλήσουμε-θα μιλήσω στον κόσμο της ΑΕΚ, σε ανοικτή Συνέντευξη, όπως εδώ και καιρό έχουμε προγραμματίσει. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να μας απευθύνει οποιοδήποτε ερώτημα, οποιονδήποτε προβληματισμό του.

Θα τα ξεπεράσουμε όλα… Εμείς δεν κρυφτήκαμε. Εμείς δεν φύγαμε. Είμαστε ΕΔΩ. Παλεύουμε.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους όσοι εκ των οπαδών της ομάδας μας, με εκατοντάδες μηνύματά τους εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν. Κάποιοι εξ αυτών αγοράζοντας και μετοχές. Θεωρώ, ωστόσο, ότι δεν είναι τίμιο να συμβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο σε μία ζημιογόνο εταιρία και ειδικά σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για την κοινωνία μας. Δεσμεύομαι, όμως, ότι σύντομα, όταν και θα τροχοδρομήσουμε την «απογείωση» της εταιρίας, θ’ ανταποκριθούμε στην επιθυμία τους. Τότε, λοιπόν, θα πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.