Γιατράς: «Το Λαύριο δεν είναι η ευχάριστη έκπληξη»

Ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας μίλησε για την επίκειμενη προημιτελική σειρά της Basket League, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Χρήστο Σερέλη.

Τα εγκώμιο του Λαυρίου, έμπλεξε ο Μάκης Γιατράς για τον προσεχή αντίπαλο του Προμηθέα στην ημιτελική φάση των play off της Basket League, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται την Πέμπτη (20/5, 21.00) στην έδρα του Λαυρίου που διαθέτει και το πλεονέκτημα έδρας, καθώς κατετάγη στην δεύτερη θέση, έναντι της τρίτης από την ομάδα της Πάτρας.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Προμηθέα:

 «Να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ. Η σειρά με το Περιστέρι ήταν δύσκολη, αλλά μπορέσαμε να το γυρίσουμε και αυτό ήταν επιτυχία για την ομάδα. Το Λαύριο δεν είναι η ευχάριστη έκπληξη. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλά αποτελέσματα, σταθερότητα. Κερδίσαμε από… θαύμα νωρίτερα στη σεζόν. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να παλέψουμε. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα προχωρήσει ο καλύτερος.

Είναι μία σειρά που θα κριθεί στις 3 νίκες. Είναι θέμα ενέργειας, μυαλού, συγκέντρωσης. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Με τον Χρήστο δεν γνωριστήκαμε στην Α1, αλλά από τη Β’ Κατηγορία στην Αθήνα. Υπάρχει μπασκετική εκτίμηση και ταιριάζουμε και σαν χαρακτήρες. Εγώ δεν περίμενα να είμαι πάλι στους πάγκους, αλλά γνώρισα τον Βαγγέλη Αγγέλου. Κι ο κύριος Κάτας είναι ένας μεγάλος παίκτης και ανερχόμενος σαν προπονητής. Χαίρομαι πολύ που είμαι ανάμεσά τους. Την πρώτη χρονιά στην κατηγορία ονειρευόμασταν να είμαστε στην τετράδα και τα καταφέραμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.