Αγγέλου: «Θα πάμε με τον…νόμο του Μέρφι»

Ο προπονητής της ΑΕΚ διευκρίνισε ότι ο αριθμός κατοχών θα είναι καθοριστικός στην έκβαση των ημιτελικών αγώνων με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε στην κοινή συνέντευξη Τύπου των προπονητών για την ημιτελική φάση των play offs της Stoiximan Basket League, κόντρα στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσουν οι παίκτες του για να προκριθούν στους τελικούς.

Ο κόουτς της «Ένωσης», Βαγγέλης Αγγέλου, χαρακτήρισε μοντέρνο τρόπο παιχνιδιού των «πρασίνων» και χρειάζεται την κατάλληλη αντιμετώπιση.

«Ο Παναθηναϊκός έχει μια ταυτότητα και παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Είναι μια ομάδα μοντέρνα χτισμένη και παίζει ισραηλινό μπάσκετ. Στηρίζεται στις γρήγορες επιθέσεις και τα επιθετικά ριμπάουντ και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει δημιουργούς από σουτέρ» είπε ο Αγγέλου και συνέχισε: «Εμείς έχουμε προβλήματα, προσπαθούμε όμως να βρούμε δομή και ρόλους. Η ΑΕΚ στηρίζεται στους σκόρερ της, αλλά δεν υπολογίζουμε τον Λάνγκφορντ και πρέπει να προσαρμοστούμε. Στο μπάσκετ ισχύει ο νόμος του Μέρφι, αλλά εμείς θα πάμε με το νόμο του Έντι Μέρφι. Αντιμετωπίζουμε το πράγμα με χαμόγελο. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος ως τώρα από την ομάδα. Πιστεύω πως ο αριθμός των κατοχών θα κρίνει πολλά στη σειρά και φυσικά η ποιότητα, που έχει σχέση με την έξτρα πάσα και το σουτ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.