Τσάπας: «Ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του Ιωνικού» (vid)

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις αφού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό λίγο νωρίτερα αποχαιρέτησε τα playoff του πρωταθλήματος. Ο σύλλογος από τη Νίκαια, πραγματοποίησε μια εξαιρετική για τα δεδομένα χρονιά και σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, αυτή ήταν η καλύτερη στην ιστορία της. Ο Βαγγέλης Τσάπας, μίλησε επίσης και για τους Έλληνες παίκτες του Ιωνικού καθώς και για τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Είναι η 4η χρονιά, ξεκινήσαμε στη Β’ Εθνική πριν χρόνια, με εκκωφαντικές ανόδους, είναι η πιο κρίσιμη και η καλύτερη χρονιά για τον Ιωνικό στην ιστορία του, είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Μπορεί να τελειώνει με ήττα, αλλά με τον μεγαλύτερο αντίπαλο που μπορεί να έχεις στην Ελλάδα. Μπήκαμε στο γήπεδο μας φέτος, δώσαμε το βάρος στα Ελληνόπουλα, σωθήκαμε σχετικά εύκολα και πήραμε τη μυρωδιά των πλέι οφ. Είναι επιτυχία που ανήκει στα παιδιά και στους προπονητές, ευχαριστώ τον κ. Τσίκληρα, που όποτε του ζητήθηκε ήταν παρών.

Ήταν ξεκάθαρο ότι με τον τρόπο που λειτουργούν οι ομάδες, το να έχεις έξι ξένους μετρίου επιπέδου, είναι καλύτερο να έχεις Ελληνόπουλα και αρέσει και στον κόσμο να τα βλέπει. Τα παιδιά που έπαιξαν φέτος, έδειξαν τον δρόμο και για τα άλλα παιδιά».

Για τον Αγγέλου και τον Μαυροκεφαλίδη:

«Δεν είναι επιπέδου Ιωνικού, είναι υψηλότερου επιπέδου, η λογική ήταν ελάτε εδώ βοηθείστε, ξέρουμε ότι δεν είστε για εδώ και ανά πάσα στιγμή αν βρεθεί κάτι άλλο. Όταν ήρθε η πρόταση από τους πρώτους ήταν που είπαμε οκ».

Για το ποιοι παίκτες θα μείνουν στην ομάδα:

«Μετά την παραμονή μας έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό. Ο Νίκος Χουγκάζ έχει συμβόλαιο, ο Τολιόπουλος είναι δανεικός, δεν είναι στη δική μας ευχέρεια, θα θέλαμε όμως να μείνει. Έχει τη διάθεση. Από τους Έλληνες δε θέλουμε κανένας να φύγει, εκτός αν έρθει κάποια σοβαρή πρόταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης