Σερέλης: «Συγκινημένος για τη ιστορική συμμετοχή του Λαυρίου στα ημιτελικά» (vd)

Ο προπονητής του Λαυρίου, μετά την δεύτερη νίκη της ομάδας του επί του Κολοσσού (84-88), στην Ρόδο, χαρακτήρισε «τεράστια στιγμή» στην ιστορία του συλλόγου της Λαυρεωτικής, την πρόκριση στους ημιτελικούς των play off.

Το Λαύριο θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελική φάση των play off και ύστερα από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τοποθετεί τον πήχη των στόχο των του, ψηλότερα, περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλο του από το ζευγάρι Προμηθέα-Περιστερίου, διαθέτοντας και πάλι το πλεονέκτημα έδρας στην σειρά των 5 αγώνων (3 νίκες), όπως είναι το σύστημα πρόκρισης των ημιτελικών.

Ο τεχνικός του Λαυρίου που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2005 και την συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα, δήλωσε συγκινημένος για την αναρρίχηση της ομάδας από την λαυρεωτική, στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Basket League.

Οι δηλώσεις του:

«Είναι μια τεράστια στιγμή για το Λαύριο και την πορεία που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι συγκινημένος για αυτή την ιστορική νίκη και είχαμε πει ότι μετά τον…άτυπο τίτλο της δεύτερης θέσης που καταλάβαμε στο πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε για πιο υψηλό στόχο που χρειάζονται και πιο δυνατό χαρακτήρα στα play off. Aυτό κάναμε σήμερα, κόντρα σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο και όταν κάναμε κάποια λάθη, τα διορθώσαμε άμεσα, γιατί παίξαμε σαν ομάδα. Περιμένουμε τον ημιτελικό και δεν έχουμε καμία προτίμηση αντιπάλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ, όπως σε όλο το προηγούμενο διάστημα και να νιώθουμε καλά μέσα στο γήπεδο από την προσπάθεια μας. Το Λαύριο, ως οργανισμός και ως πόλη που εκπροσωπεί η ομάδα μπάσκετ, ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη περίοδο, αλλά θα το δούμε όταν τελειώσει η φετινή σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.