Λυκογιάννης: “Πρόβλημα η απραξία και η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε για την πρώτη μάχη των πλέι-οφ κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι το ξεκίνημα των πλέι οφ και έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή. Πρώτα από όλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την γενικότερη απραξία που έχουμε τον τελευταίο μήνα έχοντας παίξει μόνο δύο παιχνίδια. Υπάρχει μία σαφής έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού για όλες τις ομάδες Παίζουμε με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε μία πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά στο αμυντικό κομμάτι και πολύ καλό διάβασμα σε αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος.

Δεν έχουμε πολύ μεγάλο δείγμα από τις διαφοροποιήσεις που μπορεί να έχει ο αντίπαλος από την αλλαγή του προπονητή, παρά μόνο το παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές και να έχουμε συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ για 40 λεπτά, προκειμένου να μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Στην αποστολή του ΠAΟΚ που θα ταξιδέψει στην Αθήνα συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Beau Beech, Sagaba Konate, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Josh Carter και Elston Turner.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.