H προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ προχωρά στην δια ζώσης γενική συνέλευση (30/5)

Η ΕΟΚ έχει αιτηθεί στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών τον ορισμό δικαστικού αντιπροσώπου για την τέλεση γενικής συνέλευσης και εκλογών με φυσική παρουσία στις 30 Μαϊου, όπως έχει ανακοινωθεί.

Η άρση απαγόρευσης της μετακίνησης από νομό σε νομό, ύστερα από την απελευθέρωση της διαδημοτικής μετακίνησης, δίνει το δικαίωμα στην προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ να προχωρήσει στην τέλεση της προγραμματισμένης γενικής συνέλευσης των σωματείων μπάσκετ και των εκλογών που που έχουν οριστεί στις 30 Μαϊου, με την φυσική παρουσία των εκπροσώπων και όχι με την μέθοδο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Γι’ αυτόν τον λόγο και η προσωρινή διοίκηση δεν πρόκειται να αιτηθεί τον ορισμό εφορευτικής επιτροπής, όπως την προέτρεψε να κάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με σχετικό tweet του για το τέλος της χρονικής προθεσμίας που υπάρχει, μέχρι την Πέμπτη (6/5) και αφορά τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες που έγιναν στις ομοσπονδίες όλων των άλλων αθλημάτων (αιτήθηκαν είκοσι ημέρες πριν από τις εκλογές).

Η προσωρινή διοίκηση, πλειοψηφικά, υποστηρίζει την διά ζώσης ψηφοφορία με τον παραδοσιακό, εκλογικό τρόπο της κάλπης, αλλά κυρίως της ανταλλαγής απόψεων και θέσεων όσων θέλουν να μιλήσουν στην προσεχή γενική συνέλευση, με φυσική παρουσία και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης. Oι εκλογές της ομοσπονδίας μπάσκετ έχουν προγραμματισθεί στις 30 Μαϊου και έχει γίνει κράτηση αίθουσας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.