Ντραγκίσεβιτς : «Κατά 99% ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι» (vid)

Συγκινητικός ο σέντερ του Άρη μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Περιστέρι

Ο Άρης ηττήθηκε πριν από λίγο εκτός έδρας από το Περιστέρι για τη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κίτρινοι, δεν κατάφεραν να προκριθούν στα playoff και κάπως έτσι για αυτούς ολοκληρώνεται η σεζόν. Βέβαια, για τον σέντερ της ομάδας, Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς δεν τελειώνει απλά μια σεζόν αλλά μια καριέρα καθώς μετά το τέλος της αναμέτρησης προανάγγειλε το φινάλε αυτής.

Διαβάστε τις δηλώσεις του :

«Ήταν δύσκολη η σεζόν για τον Άρη και για μένα, είναι νωρίς να πούμε κάτι για το μέλλον, αλλά κατά 99% ήταν σήμερα το τελευταίο μου παιχνίδι. Είχα αποφασίσει να έρθω στον Άρη για να είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Είναι ώρα για νεότερους παίκτες να αγωνιστούν. Αυτό είναι το μέλλον, κι εγώ όταν ήμουν νέος ήθελα ευκαιρίες. Δεν ξέρω ακόμη αν θα μείνω στο χώρο, για 1-2 χρόνια θα απέχω. Είναι τιμή που έπαιξα στον Άρη και στην Ελλάδα», τόνισε και συνέχισε λέγοντας για τον αγώνα :

«Άτυχο το αποτέλεσμα, ξέραμε από την αρχή σήμερα ότι δεν εξαρτιόταν από μας, είχαμε λίγες πιθανότητες για τα πλέι οφς, ήταν το τελευταίο καλό σενάριο. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Η σεζόν ήταν δύσκολη από όλες τις πλευρές, υπήρχαν προβλήματα και με την πανδημία. Είχαμε προβλήματα και με τους τραυματίες, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με τη σεζόν, αξίζαμε να είμαστε στα πλει οφ. Αυτός ήταν ο δεύτερος στόχος, δεν είχαμε σήμερα και το Φλιώνη. Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του :


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.