Παπανικολάου: “Επτά μήνες κλειστός ο ερασιτεχνικός αθλητισμός”

Ο Άγγελος Παπανικολάου ζήτησε από την κυβέρνηση να ανοίξει άμεσα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ τονίζει πως παρά τις ανακοινώσεις για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, η κυβέρνηση δεν έκανε καμία αναφορά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ο οποίος παραμένει κλειστός για επτά μήνες.

Αναλυτικά: “Δεδομένης της επιστροφής στην κανονικότητα και των πρόσφατων ανακοινώσεων του σταδιακού ανοίγματος τόσο της εκπαίδευσης όσο και της αγοράς, δεν αντιλαμβανόμαστε το λόγο για τον οποίο ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός παραμένει σχεδόν επτά μήνες ερμητικά κλειστός. Πολλώ δε μάλλον, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί εξαιρείται από τις ανακοινώσεις.

Γνωρίζοντας τις επικρατούσες συνθήκες και αντιλαμβανόμενοι πλήρως το ιερό χρέος και καθήκον ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων, ιδιαίτερα των ηλικιακών κατηγοριών που οδηγούν στην πριμοδότηση των αθλητών, έχουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:
Ζητούμε από την Πολιτεία και την Γ.Γ.Α. να προβεί στην άμεση ανακοίνωση για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων ανά τη χώρα. Πρωταθλήματα που διοργανώνονται, είτε από την Ομοσπονδία, είτε από τις Ενώσεις αυτής.

Υπερασπιζόμαστε με σθένος το δικαίωμα κάθε νεαρού αθλητή στο όνειρο και εν προκειμένω, την μη απώλεια της πριμοδότησης για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Επισημαίνω με απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο ότι, εφόσον εκλεγώ στην Προεδρία της Ε.Ο.Κ. θα διεξαχθούν απρόσκοπτα και θα ολοκληρωθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα Μπάσκετ.

Όπως, άλλωστε, διεξήχθησαν και το περασμένο καλοκαίρι με άκρως ομαλό τρόπο. Ειδικότερα τη δεδομένη χρονική στιγμή κατά την οποία χρησιμοποιούνται τα self test και έχει δημιουργηθεί ένα αυστηρό πρωτόκολλο.

Αντί επιλόγου θα ήθελα να σας αναφέρω ότι υπό την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. του Ε.Ο.Δ.Υ. έχω προβεί εγκαίρως στις απαραίτητες ενέργειες και παρεμβάσεις προς την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, προκειμένου να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν ομαλά τα πρωταθλήματα Μπάσκετ. Πλέον, τον τελικό λόγο έχουν η Πολιτεία και η Γ.Γ.Α”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.