Εκλογές ΕΟΚ: Την Παρασκευή η απόφαση του Πρωτοδικείου (vid)

Όσα υποστήριξαν οι εμπλεκόμενες πλευρές στην υπόθεση σχετικά με τις εκλογές της ΕΟK που εξετάστηκε στο Πρωτοδικείο, με την απόφαση να αναμένεται την Παρασκευή (9/4).

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών ακούστηκαν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, σχετικά με την υπόθεση των εκλογών της ΕΟΚ.

Μάλιστα η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Παρασκευή (9/4) σχετικά με το ποια διοίκηση θα αναλάβει τα προσωρινά καθήκοντα μέχρι να εκλεχθεί η νέα. Το θέμα της υπόθεσης που αναπτύχθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου είναι η αντικατάσταση των Βασιλακόπουλο – Γολέμη από τους Βασίλη Ντακούρη και Χρήστο Βασιλειάδη.

Βαγγέλης Λιόλιος και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους. Μάλιστα η πλευρά Βασιλάκος – Λιόλιος προσπάθησαν να πείσουν ότι η εκλογή του Φάνη Χριστοδούλου πραγματοποιήθηκε με κάθε νόμιμη διαδικασία με το συμβούλιο να συνεχίζει και να μην οδηγείται σε αναβολή την Τρίτη, από τη στιγμή που τα υπόλοιπα μέλη είχαν επιλέξει ως προσωρινό τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του Βασιλακόπουλου, η συνεδρίαση της Δευτέρας έλαβε χώρα χωρίς τα απαραίτητα μέλη, αντίθετα την Τρίτη υπήρχε απαρτία. Η πλευρά Βασιλάκου – Λιόλιου έθιξε το θέμα ότι η προσωρινή διοίκηση δεν χρειάζεται να αποτελείται από μέλη που μετέχουν στην επερχόμενη διοίκηση της ΕΟΚ. Αυτή η πρόταση αντέκρουσε η πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

“Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία πρόκειται για μια αίτηση της πλευράς του κ. Λιόλιου, η αντικατάσταση του κ. Βασιλακόπουλου – κ. Γολέμη.Η λεγόμενη ως διοίκηση του Φάνη Χριστοδούλου δεν εμφανίστηκε ήταν απούσα. Η απόφαση για αντικατάσταση θα ανακοινωθεί την Παρασκευή. Το δικαστήριο θα σεβαστεί την ιστορία τους θεσμούς την προηγούμενη δικαστική απόφαση, αλλά κυρίως ότι ο κ.Βασιλοκόπουλος – κ. Γολέμης είναι θεματοφύλακες της ομαλής διαδικασίας για τις ανοιχτές εκλογές”, ήταν το σχόλιο του Κατσαγιώργη Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι νομικός σύμβουλος της ΕΟΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.