Πανελλήνιος: “Δίκαιη λύση”

Ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για «απόδοση δικαιοσύνης», σχετικά με τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην ομάδα μπάσκετ του «συλλόγου των Ολυμπιονικών» από την ΕΕΑ, εξέδωσε ο Πανελλήνιος ΓΣ.

Ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για «απόδοση δικαιοσύνης», σχετικά με τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην ομάδα μπάσκετ του «συλλόγου των Ολυμπιονικών» από την ΕΕΑ, εξέδωσε ο Πανελλήνιος ΓΣ. Αναλυτικά:

 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του ενημερώθηκε για την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην δώσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α1 μπάσκετ στην ΚΑΕ Πανελλήνιος. Η διοίκησή μας ούτε πανηγυρίζει ούτε λυπάται για την εξέλιξη αυτή. Απλώς θεωρεί ότι ένα πολύ σοβαρό θέμα βρήκε δίκαιη λύση και δικαίωσε τις προσδοκίες της πραγματικής αθλητικής οικογένειας του συλλόγου.

 

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμη θεσμοί που λειτουργούν με συναίσθηση ευθύνης, αντικειμενικότητα και ευθυκρισία. Η διοίκηση πιστεύει ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη και χαιρετίζει την εκ των πραγμάτων ανασύσταση της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου των Ολυμπιονικών. Γιατί οφείλει να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση και σε κάθε ηθελημένα ή άθελά του ανιστόρητο, ότι ο άκρως τιμητικός αυτός προσδιορισμός ανήκει μόνο στον ερασιτεχνικό σύλλογο, με τα πολυάριθμα τμήματα, με τους αναρίθμητους αθλητές και αθλήτριες στο διάβα του χρόνου, στον Πανελλήνιο που συμπλήρωσε φέτος 120 χρόνια συνεχούς και ανεκτίμητης προσφοράς στον αθλητισμό, την κοινωνία και την Ελλάδα!

 

Δυστυχώς η επαγγελματική ομάδα που προήλθε από τις τάξεις μας, ως αποτέλεσμα της επαγγελματοποίησης και εμπορευματοποίησης του αθλητισμού, πολύ γρήγορα όχι μόνο απομακρύνθηκε, όχι μόνο δεν τήρησε στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις που πήγαζαν από τους νόμους, αλλά ηθελημένα και σκόπιμα αποκόπηκε από τον Πανελλήνιο Γ.Σ. ως φυσική παρουσία και ως ψυχική σχέση, αφού έγινε περιφερόμενη ομάδα προς πώληση ή συγχώνευση.

 

Η διοίκηση του Πανελληνίου δηλώνει ότι θα εξακολουθήσει τις προσπάθειές της σε κάθε τομέα, ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα του συλλόγου».

 

* H οικογένεια του Πανελληνίου Γ.Σ. εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του Αντώνη Χρηστέα, ο οποίος ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του από την ομάδα της Κυψέλης.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.