Τριπλό χτύπημα ο Πανελλήνιος

Την απόκτηση τριών παικτών ανακοίνωσε την Τρίτη ο Πανελλήνιος. Ο «σύλλογος των Ολυμπιονικών» απέκτησε ανακοίνωσε τις συμφωνίες με τους Δέσπο, Δερμιτζή και Πλιούκα.

Την απόκτηση τριών παικτών ανακοίνωσε την Τρίτη ο Πανελλήνιος. Ο «σύλλογος των Ολυμπιονικών» απέκτησε ανακοίνωσε τις συμφωνίες με τους Δέσπο, Δερμιτζή και Πλιούκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Πανελλήνιος ανακοινώνει την συνεργασία της με τους καλαθοσφαιριστές: Δέσπο Δημήτριο, Δεμερτζή Ιωάννη και Πλιούκα Θεοχάρη.

Ο Δημήτρης Δέσπος γεννήθηκε στις 30/3/1976 αγωνίζεται στην θέση του σέντερ(2.09μ.) και τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή σε Α2 και Α1. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από τις παρακάτω ομάδες: ΠΑΟΚ, Μακεδονικός, Μαρούσι, ΜΕΝΤ, Περιστέρι. Ο Δημήτρης Δέσπος είναι διεθνής με την φανέλα των μικρών Εθνικών ομάδων ενώ το 1995 κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σαν Έφηβος και το 1993 το Ευρωπαϊκό με την Εθνική Παίδων.

Ο Γιάννης Δεμερτζής γεννήθηκε στις 20/7/83 αγωνίζεται στην θέση του πλέι- μέικερ(1.93μ.) και την προηγούμενη σεζόν έπαιξε για λογαριασμό του Ηρακλή στην Α1. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από τις παρακάτω ομάδες: Μαντουλίδης, ICBS, ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Ο Χάρης Πλιούκας γεννήθηκε στις 6/2/1989 αγωνίζεται στην θέση του σμολ- φόργουορντ(1.98m.) και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ερμή Λαγκαδά. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Αίαντα Ευόσμου από όπου πήρε μεταγραφή για τον Άρη. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα και του ICBS. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και το 2007 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.