Σάρας: «Άργησα, αλλά γύρισα»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο διεθνής Λιθουανός γκαρντ αναχώρησε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του «τριφυλλιού» για τη Βουλγαρία, όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν σε φιλικές αναμετρήσεις τις Λέφσκι Σόφιας και ΜΖΤ Σκοπίων. Η αποστολή του ΠαναθηναΪκού αναχώρησε την Τρίτη από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Εκτός αποστολής ήταν ο Στράτος Περπέρογλου (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) και ο Μάικ Μπατίστ (έχει υποστεί διάστρεμμα).

Ο Λιθουανός γκαρντ τόνισε χαρακτηριστικά: «Άργησα ένα χρόνο να γυρίσω, αλλά τελικά γύρισα. Είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά και να έχουμε μια καλή σεζόν. Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και τώρα, μετά από ένα χρόνο απουσίας, με έφερε και πάλι εδώ στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ξεκινάω από την αρχή. Οι συμπαίκτες μου έχουν ξεκινήσει πιο νωρίς και ανυπομονώ κι εγώ να μπω στην ομάδα, να θυμηθώ τα συστήματα, να μάθω καινούρια. Θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση και να έτοιμος να βοηθήσω. Το Ευρωμπάσκετ τελείωσε, είχαμε μια καλή παρουσία εκεί. Το μυαλό μου τώρα είναι μόνο στον Παναθηναϊκό και πώς θα βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε: «Στη Βουλγαρία ταξιδεύουμε για να δώσουμε δύο φιλικά, αλλά και αγώνες προς τιμήν ενός μεγάλου παίκτη, του Γκεόργκι Μλαντένοφ. Είναι σημαντικό να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς. Έχουμε δει την ομάδα σε προηγούμενα φιλικά, ξέρουμε που βρισκόμαστε. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε και να ανεβάσουμε σιγά σιγά ρυθμό. Με την ανακοίνωση και της απόκτησης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ολοκληρώνονται οι μεταγραφές. Τώρα θέλουμε να δούμε πώς είναι η ομάδα και να δουλέψουμε όλοι μαζί, περιμένοντας και τον Περπέρογλου να επιστρέψει, καθώς είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Όσο για τον Σάρας. Τον ξέρουμε, μας ξέρει, ήταν στην ομάδα και είναι σημαντική η παρουσία του».

Ο Νικ Καλάθης τόνισε: «Είναι τέλειο που είναι εδώ ο Πατ, είναι καλό που θα παίζουμε μαζί, που θα βρίσκομαι στην ίδια ομάδα με έναν άνθρωπο από την οικογένειά μου. Ανυπομονώ κι εγώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Να δεθούμε με όλους τους παίκτες, παλιούς και καινούριους, να γίνουμε καλύτεροι. Δεν είχαμε πολύ χρόνο για ξεκούραση, αλλά είμαι εδώ έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ο αδερφός του, Πατ συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό και που θα έχω τον Νικ συμπαίκτη. Όπως και για το ότι θα παίζω υπό τις οδηγίες ενός μεγάλου προπονητή όπως ο Ομπράντοβιτς. Ανυπομονώ για τα επίσημα παιχνίδια. Θα ήταν πολύ σπουδαίο για μένα να ξαναβρεθώ και στην Εθνική ομάδα. Φέτος ήμουν στην προετοιμασία και ελπίζω μέσα και από την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό να κάνω στο μέλλον ένα βήμα παραπάνω και να γίνω και ενεργό μέλος της».

Τέλος, ο Κώστας Καϊμακόγλου δήλωσε: «Ήταν ένα μακρύ καλοκαίρι, δώσαμε πολλά παιχνίδι με την Εθνική Ομάδα, αποκτήσαμε εμπειρίες, αλλά τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να μπω και να γνωρίσω τους νέους παίκτες μας. Ξέρουμε όλοι μας τι μας περιμένει στην ομάδα. Είτε είσαι παλιός, είτε είσαι νέος, το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο σχολείο και πρέπει ανά πάσα στιγμή να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να δουλεύεις σκληρά. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια με την Εθνική, αλλά νιώθω ευλογημένος που είμαι στον Παναθηναϊκό και έχω αυτούς τους ανθρώπους που ξέρουν πώς να συντηρούν τους παίκτες και να τους βοηθούν. Είμαι εδώ έτοιμος και αποφασισμένος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.