Μπόικιν: «Ο Κολοσσός Ρόδου είναι πολύ οργανωμένος»

Χωρίς απουσίες -με εξαίρεση αυτή του Μάρκους Χάτεν- συνεχίζεται η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου, ενόψει του φιλικού αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, αλλά και του ταξιδιού στην Κύπρο.

Χωρίς απουσίες -με εξαίρεση αυτή του Μάρκους Χάτεν- συνεχίζεται η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου, ενόψει του φιλικού αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, αλλά και του ταξιδιού στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, την προσεχή Τετάρτη (18:30) η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά έχει προγραμματίσει φιλικό (κεκλεισμένων των θυρών) με τον Διαγόρα, ενώ η αποστολή θα ταξιδέψει για την Κύπρο την προσεχή Δευτέρα, όπου στις 5 Οκτωβρίου θα παίξει με την Α.Ε. Λεμεσού και από 7-9 του μήνα θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Κεραυνού Στροβόλου.

Στο μεταξύ, ένας από τους παίκτες που ήρθαν φέτος στο «Βενετόκλειο» είναι και ο Αμερικανός Ρούμπεν Μπόικιν, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την παρουσία του στη Ρόδο: «Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να παίξει κανείς μπάσκετ στον Κολοσσό. Το νησί είναι πολύ όμορφο και η ομάδα πολύ οργανωμένη. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι και μας μιλούν στο δρόμο για τον Κολοσσό. Από την πρώτη στιγμή όλοι μας ακούμε τις οδηγίες του προπονητή μας για να γίνουμε καλύτεροι και να ετοιμαστούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Του αρέσει η σκληρή δουλειά και η πειθαρχεία. Στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχησαν αλλά η αναμέτρηση αυτή ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παίξουμε στην Κύπρο δυνατά φιλικά παιχνίδια. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι και θα παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστεί και το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα. Από την πλευρά μου πάντα προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Γνωρίζω πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη και ξέρω ότι οι ομάδες παίζουν δυνατά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.