Μεγάλη η μείωση και… τέρμα ο Νίκολας

Με τον Ντρου Νίκολας ξεκίνησαν οι συζητήσεις για μειώσεις απολαβών στον Παναθηναϊκό και με εκείνον άρχισαν και οι αποχωρήσεις!

Με τον Ντρου Νίκολας ξεκίνησαν οι συζητήσεις για μειώσεις απολαβών στον Παναθηναϊκό και με εκείνον άρχισαν και οι αποχωρήσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναμένονται κι άλλες, καθώς ούτε ο Σάτο, αλλά και άλλοι «πράσινοι» δε φαίνεται να βλέπουν με καθόλου καλό μάτι το σημαντικό «πετσόκομα» των μισθών τους και έχοντας προτάσεις απο Ισπανία, Τουρκία και Ιταλία ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τους Νίκολας και Φώτση!

Στην κουβέντα που έγινε με τους διοικούντες το «τριφύλλι» ο Αμερικανός είπε κατηγορηματικά «όχι», θεωρώντας μεγάλη τη μείωση που του προτάθηκε (σ.σ. η πρώτη πληροφορία αναφέρει ότι ήταν γύρω στο 30%) και άνοιξε τα… πανιά του για το Μιλάνο, έχοντας δεχθεί πρώτα πρόταση από την Αρμάνι Τζινς. Οι Ιταλοί τον είχαν πλησιάσει, του είχαν προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 1,2εκ. ευρώ ετησίως, η πρόταση τον ικανοποίησε, αλλά έπρεπε να μιλήσει με τους «πράσινους» πριν υπογράψει στους Ιταλούς, καθότι είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Τα πράγματα πήγαν όπως τα περίμενε ουσιαστικά και έτσι βρήκε την ευκαιρία να πει το «αντίο» στον Παναθηναϊκό, κλείνοντας και το μικρό παράθυρο που είχε αφήσει ανοιχτό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.