Τσαρτσαρής: «Θέλω να μείνω…»

Απόλυτα συνειδητοποιημένος με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αλλά και σίγουρος που θέλει να αγωνίζεται από τη νέα χρονιά εμφανίστηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Απόλυτα συνειδητοποιημένος με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αλλά και σίγουρος που θέλει να αγωνίζεται από τη νέα χρονιά εμφανίστηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη».

Ο 31χρονος Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος καθώς όπως αποκάλυψε στον Παναθηναϊκό είναι μια οικογένεια. Ο Τσαρτσαρής εκτός από το μέλλον του στους «πράσινους» αναφέρθηκε και στην απόφαση του να μην ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη Λιθουανία ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Συγκεκριμένα ο άσος του Παναθηναϊκού είπε: «Ξεκάθαρα θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη η επιθυμία μου. Είμαστε μία οικογένεια. Φυσικά κι αντιλαμβάνομαι τη νέα τάξη πραγμάτων και τα νέα δεδομένα που αφορούν τα οικονομικά όλων μας. Όλοι αντιλαμβανόμασταν πως αργά ή γρήγορα η κρίση και όλα αυτά που συμβαίνουν θα άγγιζαν και το κομμάτι του αθλητισμού. Πρέπει να τα σκεφτούμε όλα και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με ωριμότητα και σύνεση. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό και περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα παιδιά που έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα.

Είμαι τόσα χρόνια εδώ και δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι βασική μου προτεραιότητα η παραμονή μου εδώ. Το τι θα πράξει κάθε αθλητής είναι καθαρά προσωπική του βούληση. Εγώ θέλω να μείνω και δεν το κρύβω. Τα λεφτά είναι ακόμη διαφορετικά στην Ευρώπη, καθώς η κρίση έχει αγγίξει περισσότερο την Ελλάδα. Οπότε είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός αν θα καθίσει στην Ελλάδα ή θα ψάξει ένα καλύτερο συμβόλαιο». Όσον αφορά την απόφασή του να απέχει από τις φετινές υποχρεώσεις της Εθνικής είπε: «Είναι μία απόφαση που πάρθηκε σιγά-σιγά κι έπειτα από πολλή σκέψη. Είναι κάτι που συζητήθηκε μεταξύ εμού και του Ηλία Ζούρου. Το βέβαιο είναι πως δεν έχω πει οριστικό αντίο στην Εθνική ομάδα. Βλέπουμε του χρόνου τι θα γίνει. Προς το παρόν δεν θα αγωνιστώ στο Ευρωμπάσκετ για κάποιους προσωπικούς λόγους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.