Ιτούδης: «Θα έρθουν και άλλοι τίτλοι»

Σίγουρος πως θα υπάρξουν και άλλοι τίτλοι για τον Παναθηναϊκό στο μέλλον εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Σίγουρος πως θα υπάρξουν και άλλοι τίτλοι για τον Παναθηναϊκό στο μέλλον εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως είναι νωρίς να γίνουν προβλέψεις για την κλήρωση της Euroleague, καθώς ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ των ομάδων.

Αρχικά, ο Ιτούδης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού: «Η προηγούμενη χρονιά έληξε με τον Παναθηναϊκό να στέφεται δίκαια πρωταθλητής Ευρώπης και να κατακτά έναν ακόμη τίτλο και τον έκτο του τίτλο στη διοργάνωση. Η κλήρωση σε πρώτη φάση μας δίνει τις ημερομηνίες και τα ταξίδια που έχουμε μπροστά μας. Το βασικό ερώτημα και η βασική έννοια όλων είναι να δούμε ποιο θα είναι το ρόστερ το δικό μας, αλλά και των αντιπάλων μας (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ουνικάχα Μάλαγα, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μπάμπεργκ, ΚΚ Ζάγκρεμπ). Σε πρώτη φάση αυτό που μπορούμε να πούμε ότι είναι ότι οι αντίπαλοί μας αγωνίζονται σε γεμάτα γήπεδα, κάτι το οποίο επιζητά και ο πρωταθλητής Ευρώπης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία θα είναι διαφορετική».

Και συμπλήρωσε: «Γι’ αυτό η συμμετοχή του κόσμου, η εμπιστοσύνη στην ομάδα την οποία τόσες φορές έχει επιδείξει στο παρελθόν θα είναι καταλύτης. Το λέμε στη διάρκεια της σεζόν πολλές φορές ότι ο κόσμος είναι σημαντικός για εμάς, το λέμε τώρα πριν καν αρχίσει η χρονιά, δείχνοντας πόσο υπολογίζουμε στην παρουσία του και επιζητούμε τη βοήθειά του, συμμεριζόμενοι τις συνθήκες που υπάρχουν γενικότερα. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι και πάλι κοντά μας και θα ζήσουμε κι άλλες χαρές μαζί. Για το αγωνιστικό κομμάτι είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε, θα περιμένουμε και τις κινήσεις που θα κάνουν οι ομάδες και θα μιλήσουμε έχοντας μια πιο σαφή εικόνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.