Βόβορας: «Ήταν μεγάλη επιτυχία»

Το Περιστέρι τη φετινή σεζόν τερμάτισε στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος πράγμα που θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένο από το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Το Περιστέρι τη φετινή σεζόν τερμάτισε στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος πράγμα που θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένο από το τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας  με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ εξήγησε τον τρόπο για την επιτυχία, αναφέρθηκε στις ακαδημίες του Περιστερίου και τέλος σχολίασε το θέμα αναφορικά με το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 33χρονος τεχνικός:
Για τη φετινή πορεία του Περιστερίου τόνισε:
«Στο Περιστέρι ευτυχήσαμε να έχουμε ένα καλό ρόστερ που διέθετε καλή χημεία κι αυτό ήταν σημαντικό, καθώς παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μέσα στη σεζόν η ομάδα έμεινε ενωμένη. Επίσης αυτή η χημεία βοήθησε να φτιαχτεί ένα αξιόμαχο σύνολο που πάλευε όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο ότι φτάσαμε να διεκδικούμε ακόμα και την είσοδο μας στην εξάδα. Ήταν μεγάλη επιτυχία. Ο κόουτς Πεδουλάκης έμεινε πιστός στο δόγμα του, το οποίο είναι η ανάδειξη νέων παικτών. Φέτος ο Βαγγέλης Μάντζαρης πήρε χρόνο, βοηθήθηκε και κατάφερε να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του».
Όσον αφορά  τις ακαδημίες του Περιστερίου είπε:
«Αυτή τη περίοδο συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω στην ατομική βελτίωση των παιδιών που ανήκουν στην ομάδα. Τους τελευταίους δύο μήνες καθημερινά είμαστε μαζί με τα παιδιά από τις ακαδημίες στο γήπεδο και προσπαθούμε να τους βάλουμε τις βάσεις, ώστε κάποια στιγμή να είναι σε θέση να επανδρώσουν το αντρικό τμήμα. Αυτό είναι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ να μπορείς να βγάλεις παιδιά από τα σπλάχνα σου. Στο Περιστέρι υπάρχουν παιδιά με ταλέντο κι αν δουλέψουμε πολύ μπορούν να βρεθούν κάποια στιγμή στους άντρες. Το θετικό γι’ αυτά τα παιδιά είναι ότι γίνεται σοβαρή δουλειά κι όλα δουλεύουν με βάση το πλάνο που έχει βάλει ο… μετρ του είδους Αργύρης Πεδουλάκης».
Τέλος σχολίασε το θέμα αναφορικά με το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ:
«Αυτή τη στιγμή όλα είναι ρευστά, κανείς δεν κινείται. Είναι σημαντικό για εμένα οι ομάδες να  αποκτήσουν τη χαμένη τους αξιοπιστία, ώστε να γίνει το πρωτάθλημα και πάλι ανταγωνιστικό. Το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να αναδείξει νέα ταλέντα γιατί μόνο έτσι μπορεί να βγει από τα προβλήματα και το τέλμα».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.