Χαλβατζάκης: «Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 και την αισιοδοξία του για αυτό της επόμενης αγωνιστική περιόδου.

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 και την αισιοδοξία του για αυτό της επόμενης αγωνιστική περιόδου. «Το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών», ήταν η του ατάκα του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος μιλώντας στον Sentra FM 103,3 τόνισε παράλληλα ότι για να αποκτήσουν μεγαλύτερη πίεση οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός θα πρέπει τη νέα σεζόν να παρουσιαστούν ισχυροποιημένοι οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και Πανιώνιος.

«Υπάρχει ενδιαφέρον στην αγορά για το άθλημα», ήταν το σχόλιό του για τη βελτίωση που παρουσιάζεται στην αύξηση των εισιτηρίων, των χορηγιών και της τηλεθέασης, ενώ στο τέλος επεσήμανε ότι οι ομάδες χρειάζεται… «να ακολουθήσουν αναπτυξιακό πρόγραμμα εν μέσω της οικονομικής κρίσης, αλλά και να στηριχθούν στο ελληνικό στοιχείο, δηλαδή τους Ελληνες παίκτες, ώστε ν’ αυξηθεί ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον στον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.