“Μόνο με συνεργασία”

Τα όσα συνέβησαν και απέσυρε το ενδιαφέρον του για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και το τι λύση θα μπορούσε να βρεθεί ανέλυσε ο επειχειρηματίας Γιάννης Πολυχρονιάδης.

Τα όσα συνέβησαν και απέσυρε το ενδιαφέρον του για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και το τι λύση θα μπορούσε να βρεθεί ανέλυσε ο επειχειρηματίας Γιάννης Πολυχρονιάδης.

Ο ίδιος είχε καταθέσει πρόταση μαζί με τον Κώστα Πανάκα και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103» ανέφερε ότι «τον περασμένο Νοέμβριο εμφανιζόταν μία διοίκηση όπου πολλοί έμπαιναν και έβγαιναν. Τότε υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα. Αποφασίσαμε μεταξύ μας ότι μπορούμε να βάλουμε χρήματα και να κάνουμε μία πρόταση, πραγματοποιώντας ραντεβού με τον κ. Κατσαρή. Οι πρώτες σκέψεις του ήταν θετικές».

Στη συνέχεια συνάντησε τον Μπάνε Πρέλεβιτς και εξήγησε ότι  «έγινε ραντεβού και μεταξύ μας διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων. Αυτό που εγώ βλέπω είναι ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οικονομικό και όχι αγωνιστικό. Εμείς είχαμε ένα πλάνο και το καταθέσαμε με συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία». Έτσι, φτάσαμε στο τωρινό σημείο, για το οποίο είχε να πει ότι «η καλύτερη λύση είναι να εμφανιστούν 5-6 ΠΑΟΚτσήδες που θα έβαζαν από 60-70 χιλιάδες ευρώ. Εμείς αποσύραμε την πρότασή μας και ο Μπάνε έκανε το ίδιο. Άρα ο μονόδρομος είναι η νυν διοίκηση…».

Όσον αφορά στο αν υπάρχει πιθανοτητα να επανέλθει, εφόσον αναλάβει πρωτοβουλία ο Θανάσης Κατσαρής, υπογράμμισε: «Κάναμε πρόταση να βοηθήσουμε το σωματείο. Αν είναι να κάνουμε ένα βήμα και να δημιουργούνται συνέχεια προβλήματα δεν γίνεται. Προσωπικά δέχομαι να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με άλλους 6-7 ΠΑΟΚτσήδες και να βάλουμε από 60-70 χιλιάδες ευρώ. Για τέτοιες συναντήσεις είμαι ανοικτός και όχι για καταστάσεις που δημιουργούνται πίσω από μία επιτροπή. Ότι έγινε μέχρι τώρα μου θύμισε διαγωνισμό δημοσίου, όπου φεύγουν όλοι για να μείνει ο ένας. Αν δημιουργηθεί καλό κλίμα κάποια πράγματα μπορεί αλλάξουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.