Έγιναν θέμα στο Eurosport

Η... εφευρετικότητα και η «οργάνωση» των οπαδών του Άρη έγινε θέμα στην Ευρώπη...

Η… εφευρετικότητα και η «οργάνωση» των οπαδών του Άρη έγινε θέμα στην Ευρώπη, την ώρα που η ΚΑΕ προσπαθεί να λύσει προβλήματα της, να γίνουν συναντήσεις και η ομάδα ψάχνει για τεχνικό για να αρχίσει και επίσημα ο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Σε βιντεάκι που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του Eurosport, οι «κίτρινοι»… λούζουν με χαρτιά υγείας το Αλεξάνδρειο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η εικόνα μιλά μόνη της επί 2΄:11΄΄. Μάλιστα, επειδή και οι δύο κερκίδες πετούν τα ρολά ταυτόχρονα, γεμίζει το παρκέ του γηπέδου και δε φαίνεται καν, με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα. Έτσι, οι Ιταλοί βρήκαν την ευκαιρία για σχόλια.

«Στην Ιταλία το 2008 έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Montecatini και Pistoia. Το γεγονός επαναλήφθηκε στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. Από τις κερκίδες ξεκίνησαν πολλά ρολά χαρτί υγείας.

Ένας αριθμός τόσο μεγάλος ικανός για να καλύψει ολόκληρο το γήπεδο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αναγκάζοντας τους παίκτες, να φοβούνται, αλλά και να διασκεδάζουν, άλλοι να εγκαταλείπουν το παρκέ. Ακόμα και η μασκότ έχει φυλακιστεί στο χαρτί, με αποτέλεσμα να καταστεί κωμικοτραγική σκηνή!», αναφέρουν στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.