Γαλατσόπουλος: «Το άρθρο 99 είναι επικίνδυνο»

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος με αφορμή την κατάκτηση της τρίτης θέσης της Α1 από τον ΠΑΟΚ και τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, θέλησε να τονίσει πώς δεν είναι ώρα για χαρές.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος με αφορμή την κατάκτηση της τρίτης θέσης της Α1 από τον ΠΑΟΚ και τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, θέλησε να τονίσει πώς δεν είναι ώρα για χαρές. Όπως υπογράμμισε τα προβλήματα στον «Δικέφαλο» του Βορρά παραμένουν. Επιπλέον, δήλωσε πως είναι απαραίτητο να υπάρξουν κινήσεις στα διοικητικά θέματα της ομάδας και επέμεινε στη λύση του Πρέλεβιτς και τόνισε την επικινδυνότητα του άρθρου 99.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος: «Η ομάδα πέτυχε ένα μεγάλο στόχο και αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Οι χαρές, όμως, κρατάνε λίγο. Τα προβλήματα υπάρχουν και είναι σοβαρά. Ο στόχος του Ερασιτέχνη είναι να δημιουργηθεί μία ισχυρή διοίκηση με όσο το δυνατό πιο ενωτικό σχήμα που θα πρέπει να “τρέξει” δύο βασικά θέματα. Να αντιμετωπίσει τις υποχρεώσεις που δημιουργεί το άρθρο 99 και μετά να συγκροτήσει ομάδα. Χρειάζεται μία διοίκηση από ανθρώπους μέσα από τον ΠΑΟΚ που θα δώσει όραμα, γιατί δεν υπάρχει επενδυτής για να κάνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι ανάλογο με αυτό που γίνεται στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε σίγουρα να γίνουμε ΠΑΕ, ο Ζαγοράκης είναι ένας. Όμως πρέπει να αποκτήσουμε μία διοίκηση σταθερή, έστω Πρωτοδικείου, για να μπει ένα πλάνο διετίας ή τριετίας και να γίνει προγραμματισμός» και συνέχισε λέγοντας «Έγινε ένα Δ.Σ. και αποφασίστηκαν δύο πράγματα: Η διοίκηση Πρωτοδικείου να κάνει τον απολογισμό και το δεύτερο μέχρι την Τετάρτη να βγει απόφαση για νέα διοίκηση. Τη Δευτέρα θα κληθούν κ. Πανάκας, ο κ. Κανώτας για νέα διοίκηση και ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο Μπάνε πρέπει να μπει μπροστά γιατί έχει τα εχέγγυα και να πείσει τον κόσμο και να εκπροσωπήσει τον σύλλογο, να δώσει όραμα».

Όσον αφορά την περίπτωση του Πρέλεβιτς υποστήριξε: «Δεν θέλαμε να βάλουμε τον Μπάνε μέσα σε πέντε άτομα για να τον κρίνουμε, ούτε να τον αξιολογήσουμε. Ο στόχος του Δ.Σ. ήταν οι ενδιαφερόμενοι αντί να μιλούν σε 15 ανθρώπους να μιλούν σε λίγους. Αν θεωρούν ότι αποτελεί υπερβολή η παρουσία μου, του κ. Βιολίδη, του κ. Δ. Παπαδόπουλου και των άλλων μελών στην επιτροπή, είναι λάθος».

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στης επικινδυνότητα του άρθρου 99: «Θα δεσμεύσει την εταιρία για κάποια χρόνια και αυτό είναι επικίνδυνο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σφιχτοί και όχι να ξεφεύγει το μυαλό μας επειδή παίζουμε Ευρωλίγκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.