Γύρισε σελίδα το Περιστέρι

Μετά από χρόνια το σκηνικό στα διοικητικά του ΓΣΠ άλλαξε, με έναν όμιλο επιχειρηματιών να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας.

Μετά από χρόνια το σκηνικό στα διοικητικά του ΓΣΠ άλλαξε, με έναν όμιλο επιχειρηματιών να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Ο κ. Μουγιάκος, ο οποίος πρόσφερε πολλά στον σύλλογο και βοήθησε στις δύσκολες στιγμές, αποσύρθηκε και από την εποχή του ενός στο Περιστέρι περνούν σε αυτή των πολλών. Για την ακρίβεια… 18 Περιστεριωτών επιχειρηματιών, οι οποίοι θα τρέξουν τις υποχρεώσεις της ομάδας και θα φροντίσουν για την εξυγίανσή της. 

Ο ερασιτέχνης που ήταν μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχος του Γυμναστικού Συλλόγου, παραχώρησε το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών του στον όμιλο, επικεφαλής του οποίου είναι οι Τάσος Σκορδάκης και Γιώργος Παπάογλου. Στη θέση του προέδρου θα παραμείνει ο Στέφανος Κιουρτζόγλου, με τη νέα διοίκηση να οριοθετεί ένα τριετές πλάνο, προκειμένου να καλύψει το χρέος της ομάδας, που “αγγίζει” τις 600.000 ευρώ.

Η αλλαγή σκηνικού στον ΓΣΠ έφερε άνεμο αισιοδοξίας στο Περιστέρι, που μπαίνει σε τροχιά προγραμματισμού ενόψει της επόμενης σεζόν, με τακτοποιημένο πλέον το θέμα της διοίκησης και της σταθερότητας σε όλα τα ζητήματα, την οποία εγγυάται ο όμιλος των επιχειρηματιών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.