Moto GP: Τα άφησε όλα ανοιχτά για το μέλλον ο Ρόσι

Ο Βαλεντίνο Ρόσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Moto GP, αν δεν μείνει ικανοποιημένος με την απόδοσή του στο εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Moto GP, αν δε μείνει ικανοποιημένος με την απόδοσή του στο εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο βετεράνος αναβάτης της Yamaha δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε την εφετινή σεζόν, κάτι που τον έχει βάλει σε σκέψεις, σχετικά με την παραμονή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Ο 41χρονος Ιταλός τόνισε χαρακτηριστικά: “Την προηγούμενη χρονιά ήμουν πολύ προβληματισμένος επειδή μετά τους πρώτους αγώνες, χάσαμε το δρόμο μας. Δυσκολεύτηκα πολύ. Πολλοί αγώνες ήταν καταστροφικοί. Πέρα από τα αποτελέσματα, δεν μπορούσα να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα και να είμαι αρκετά δυνατός”.

Στη συνέχεια, ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής συμπλήρωσε: “Σκεφτόμουν στην αρχή της χρονιάς ότι αν έχω το ίδιο συναίσθημα ότι χρειάζεται να κάνω κακούς αγώνες, τότε πρέπει να σταματήσω. Αλλά στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη, νιώθω καλά. Σίγουρα είναι δύσκολο, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά δουλεύουμε και νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε δυνατοί. Οπότε αυτά τα αποτελέσματα με κάνουν να συνεχίσω για άλλον ένα χρόνο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.