Λορένθο: «Θα γυρνούσα στο MotoGP μόνο με τη Yamaha»

Μπορεί ο Χόρχε Λορένθο να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει, αλλά μόνο για λογαριασμό της Yamaha.

Μπορεί ο Χόρχε Λορένθο να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει, αλλά μόνο για λογαριασμό της Yamaha.

Ο Ισπανός έχει αναλάβει τη θέση του αναβάτη εξέλιξης της μοτοσικλέτας στην ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συνυπάρξουν.

«Διαλέξαμε μια πίστα που είμαι δυνατός και επίσης, είναι μια πολύ καλή πίστα για την εξέλιξη της μοτοσικλέτας. Δεν ξέρω τι θέση θα έχω στον αγώνα, θα ήταν αισιόδοξο αν έλεγα ότι στοχεύω στην πεντάδα, όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο στο MotoGP, ακόμη κι αν ο ρόλος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λορένθο.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στο MotoGP: «Πήρα μια απόφαση τον Νοέμβριο και είναι κατά 98% τελική. Τα πάντα μπορούν να συμβούν όμως» ήταν το σχόλιό του, ενώ για τις φήμες που τον ήθελαν στη δορυφορική ομάδα της Yamaha, παρέα με τον Βαλεντίνο Ρόσι, είπε: «Η απόφασή μου είναι οριστική. Αν υπήρχε όμως η παραμικρή πιθανότητα να επιστρέψω στο MotoGP, τότε θα το έκανα μόνο για λογαριασμό της Yamaha».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.