Και στο NASCAR ο Ραϊκόνεν

Η έκπληξη ήρθε από την άλλη πλευρά του ατλαντικού με τον Κίμι Ραϊκόνεν να δηλώνει την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα NASCAR.

Η έκπληξη ήρθε από την άλλη πλευρά του ατλαντικού με τον Κίμι Ραϊκόνεν να δηλώνει την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα NASCAR.

Αυτό θα γίνει παράλληλα με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), όπως αναφέρει η φινλανδική εφημερίδα «Turun Sanomat». Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο 31χρονος οδηγός, ο οποίος το 2007 στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στη Φόρμουλα 1 με τη Ferrari, «τρέχει» με Σιτροέν στο WRC, στο οποίο μετέχει τα τελευταία δύο χρόνια, αφού αποχώρησε από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα τέλη του 2009.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Φινλανδός σκοπεύει τώρα να μετάσχει σε ορισμένους αγώνες του NASCAR με την ομάδα ICE1, όταν το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω τον κόσμο του NASCAR. Τον παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό» φέρεται να δήλωσε ο «Άϊσμαν» στην εφημερίδα και πρόσθεσε: «Είμαι 100% σίγουρος ότι θα αποτελέσει πηγή διασκέδασης και πρόκλησης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.