Δεν ξεκινά καλά η σεζόν

Στο εναρκτήριο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, στη Σουηδία ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπαστιάν Λέμπ έχασε χρόνο εξ αιτίας ενός σκασμένου ελαστικού.

Στο εναρκτήριο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, στη Σουηδία ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπαστιάν Λέμπ έχασε χρόνο εξ αιτίας ενός σκασμένου ελαστικού.

Ο Γάλλος, που αγωνίστηκε με το ολοκαίνουριο DS3, έμεινε μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας στην 9η θέση της γενικής κατάταξης, 2 λεπτά και 48,4 δευτερόλεπτα πίσω από τον Νορβηγό Μάντς Όστμπεργκ που προηγείται.

Ο Νορβηγός οδηγός της Ford αποδείχτηκε ταχύτερος σε δύο ειδικές διαδρομές αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Μίκο Χίρβονεν και στα 14,8 δευτερόλεπτα, ενώ ο επίσης Νορβηγός, Πίτερ Σόλμπεργκ ακολουθεί στην τρίτη θέση με διαφορά 57,4 δευτερολέπτων.

Ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός ακόμη Ford νίκησε την τελευταία ειδική διαδρομή, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 4η θέση του αγώνα (+1’10,0).

Όσο για τον Λέμπ, ο Γάλλος αντιμετώπισε πρόβλημα στην 7η ειδική διαδρομή, έχοντας σκάσει το μπροστινό αριστερό ελαστικό του στα τρία τέταρτο της διαδρομής και τον ίδιο να μην γνωρίζει πως συνέβη κάτι τέτοιο:

“Δεν ξέρω τι συνέβη, γιατί ήμουν στη μέση του δρόμου, δεν άγγιξα τίποτα και έπρεπε να κάνω τα επόμενα 15 χιλιόμετρα με αυτό τον τρόπο” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αγώνας ολοκληρώνεται την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.