Βγήκε από την εντατική ο Κούμπιτσα

Οι ομάδες της Formula 1 χρησιμοποίησαν σήμερα τα μονοθέσιά τους για να ευχηθούν «περαστικά» στον Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ο οποίος βγήκε από την εντατική, τέσσερις ημέρες μετά το ατύχημα που είχε σε αγώνα ράλι στην Ιταλία.

Οι ομάδες της Formula 1 χρησιμοποίησαν σήμερα τα μονοθέσιά τους για να ευχηθούν «περαστικά» στον Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ο οποίος βγήκε από την εντατική, τέσσερις ημέρες μετά το ατύχημα που είχε σε αγώνα ράλι στην Ιταλία. Οι ομάδες άρχισαν στην πίστα της Χερέθ το δεύτερο μέρος των δοκιμών τους ενόψει της νέας σεζόν και στα πλαϊνά των μονοθεσίων τους αναγραφόταν στα πολωνικά το μήνυμα «Szybkiego powrotu do zdrowia Robert (σ.σ. Γίνε σύντομα καλά Ρόμπερτ)». Επίσης, το ίδιο μήνυμα «ανέβηκε» και στην ιστοσελίδα της Ένωσης των ομάδων της Φόρμουλα Ένα (www.teamsassociation.org).

Ο οδηγός της Ρενό, ο οποίος υπέστη σοβαρά τραύματα σε χέρια και πόδια, αναμένεται αύριο να ξαπλώσει εκ νέου στο χειρουργικό τραπέζι. Ο 26χρονος υποβλήθηκε την Κυριακή σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας επτά ωρών από δύο ομάδες χειρουργών, προκειμένου να σωθεί το δεξί χέρι του και να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

Ο Κούμπιτσα έχει τεθεί εκτός «μάχης» τουλάχιστον για τους πρώτους δύο μήνες της νέας σεζόν στη Φόρμουλα Ένα, ενώ είναι πιθανό να χάσει ολόκληρη τη χρονιά, δεδομένου του μεγέθους του τραυματισμού στο δεξί χέρι του. Ο Γερμανός Νικ Χάιντφελντ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από πέρυσι, όταν αποχώρησε από τη Ζάουμπερ, φαίνεται να αποτελεί το φαβορί για την αντικατάσταση του Πολωνού και θα δοκιμαστεί από τη Ρενό στη Χερέθ μαζί με τον επίσημο «αναπληρωματικό» οδηγό της ομάδας, τον Βραζιλιάνο Μπρούνο Σένα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.