Ελεύθερος να πάει στην Renault

Ο Κιμι Ραικόνεν έχει το ελεύθερο να αφήσει το WRC για να επιστρέψει στην Φόρμουλα 1 και την Lotus Renault...

Ο Κιμι Ραικόνεν έχει το ελεύθερο να αφήσει το WRC για να επιστρέψει στην Φόρμουλα 1 και την Lotus Renault, σύμφωνα με τον διευθυντή της Citroen, Ολιβιέ Κενέλ.

Μπορεί ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα να έχει αποφύγει τον κίνδυνο, να παραμένει αρτιμελής  αλλά ο Πολωνός πιλότος θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν χρόνο για την αποθεραπεία του, με αποτέλεσμα η Renault να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.

Στο πρόσωπο του Κιμι Ραικόνεν, που κανονικά θα αγωνιζόταν για δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα WRC, η Lotus Renault βρίσκει πολλά θετικά στοιχεία, όπως η εμπειρία του. Από την άλλη μεριά ο 31χρονος Φιλανδός ποτέ δεν είχε κλείσει την πόρτα της επιστροφής στην Φόρμουλα 1.

Πάντως ο αγωνιστικός διευθυντής της Citroen Ολιβιέ Κενέλ έδειξε να μην έχει κανένα πρόβλημα, εφ όσον είναι και επιθυμία του Φιλανδού: “Αν θέλει να φύγει μπορεί να το κάνει, δεν μπορώ να του πω τίποτα, γιατί στην πραγματικότητα είναι ένας πελάτης μας. Από εμάς απλά νοίκιασε ένα αυτοκίνητο, και έβαλε πάνω τους χορηγούς του. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα το ήθελε και ο Μπέρνι Έκλστοουν, η FIA αλλά και ο κόσμος της Φόρμουλα 1, γιατί ο Κίμι Ραικόνεν παραμένει μια εμβληματική φιγούρα του χώρου”, είπε συγκεκριμένα για τον νικητή 18 αγώνων στην Φόρμουλα 1.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.