Δεύτερη επέμβαση μέσα σε λίγες ημέρες

Αρχικά είχανε πει ότι θα χρειαζόταν ακόμα μια εγχείρηση αλλά αργότερα, τελικά την Πέμπτη θα περάσει και πάλι την πόρτα του χειρουργείου ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα.

Αρχικά είχανε πει ότι θα χρειαζόταν ακόμα μια εγχείρηση αλλά αργότερα, τελικά την Πέμπτη θα περάσει και πάλι την πόρτα του χειρουργείου ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα.

Ο λόγος είναι ότι πρέπει οι θεράποντες ιατροί να διορθωθούν τα κατάγματα στον ώμο και το πόδι του, ενώ έγινε γνωστό επίσης ότι θα μείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον άλλες δύο με τρεις εβδομάδες, όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση η ομάδα της Renault.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Πολωνός πιλότος θα χειρουργηθεί την Πέμπτη στο δεξιό του ώμο και πόδι ενώ μετά από τρεις με τέσσερεις ημέρες θα χειρουργηθεί πάλι στον δεξιό του αγκώνα.

Η ανακοίνωση της Renault αναφέρει ακόμα ότι ο 26χρόνος Κουμπίτσα συνομίλησε με γιατρούς και συγγενείς του εχθές, αντέδρασε καλά στα νέα για την κατάστασή του και θα παλέψει για να επιστρέψει στις πίστες.

Δηλώσεις έκανε και ο Τζόρτζιο Μπαραντίνο, ένας από τους γιατρούς του Κουμπίτσα, στην ιταλική ιστοσελίδα Il Vostro: “Μία μερική επανάκτηση των κινήσεών του στο χέρι είναι πιθανή μέσα στου επόμενους μήνες, αλλά για να δούμε αν θα αποκτήσει πλήρη έλεγχο των κινήσεών του θα πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.