Αλόνσο: “Τον Σουμάχερ φοβάμαι”

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Φερνάντο Αλόνσο δήλωσε ότι θα είναι ο πιο επικίνδυνος πιλότος το 2011.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Φερνάντο Αλόνσο δήλωσε ότι θα είναι ο πιο επικίνδυνος πιλότος το 2011.

Αν και οι περισσότεροι θεωρούν πιο επικίνδυνο πιλότο τον Σεμπάστιαν Φέτελ, αφού αυτός είναι ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής στην Φόρμουλα 1.

Ο Φερνάντο Αλόνσο, ωστόσο, έκανε σήμερα την έκπληξη και κατονόμασε τον Μίκαελ Σουμάχερ ως τον πιο επικίνδυνο αντίπαλό του ενόψει της σεζόν του 2011, η οποία ανοίγει “αυλαία” στις 13 Μαρτίου στο Μπαχρέιν.

“Εάν με ρωτήσετε ένα όνομα τον Ιανουάριο, πρέπει να πω τον Μίκαελ, επειδή είναι επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και δεν έχει κάτι να αποδείξει” δήλωσε ο Ισπανός πιλότος της Φεράρι στη διάρκεια εκδήλωσης της “σκουντερία” για τους δημοσιογράφους στο χειμερινό θέρετρο Μαντόνα ντι Καμπίλιο.

Ο Σουμάχερ κατέκτησε τους πέντε από τους επτά τίτλους της καριέρας του με τα “χρώματα” της Φεράρι, ενώ αποχώρησε (προσωρινά) από την ενεργό δράση το 2006. Επέστρεψε πέρυσι στο γκριντ για λογαριασμό της Μερτσέντες, χωρίς ωστόσο να είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου, αλλά ο Αλόνσο προειδοποίησε ότι “είναι ακόμη ένας πρωταθλητής και, εάν το μονοθέσιο είναι κατάλληλο, θα είναι ο διεκδικητής που όλοι φοβόμαστε”.

Παρ’ όλα αυτά, στη συνέχεια ο οδηγός από το Οβιέδο υπογράμμισε ότι επικίνδυνοι αντίπαλοι θα είναι τόσο η Ρέντ Μπούλ με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ, όσο και η ΜακΛάρεν με τους Λιούις Χάμιλτον και Τζένσον Μπάτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.