Ένα θαύμα τον σώνει

Ο περσινός νικητής, Κάρλος Σάινθ έχοντας κολλήσει στην άμμο, έχασε πολύ χρόνο στη γενική κατάταξη του ράλι Ντακάρ, δίνοντας ακόμα 10 λεπτά πλεονέκτημα στον Αλ Ατίγια.

Ο περσινός νικητής, Κάρλος Σάινθ έχοντας κολλήσει στην άμμο, έχασε πολύ χρόνο στη γενική κατάταξη του ράλι Ντακάρ, δίνοντας ακόμα 10 λεπτά πλεονέκτημα στον Αλ Ατίγια.

Ο Ισπανός οδηγός της Volkswagen έζησε έναν εφιάλτη, έμεινε κολλημένος στην άμμο, είχε προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων, ακόμα και σκασμένο ελαστικό, προσθέτοντας στη διαφορά της γενικής 9 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα σε σχέση με τον ομόσταυλό του, Νασέρ Αλ Ατίγια.

Έτσι ο οδηγός από το Κατάρ βρίσκεται πλέον 12 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα από τον ισπανό οδηγό στην γενική κατάταξη, με τον Σάινθ να είναι πολύ απογοητευμένος:

“Αν ο Αλ Ατίγια δεν κάνει κάποιο σημαντικό λάθος, όλα έχουν τελειώσει” δήλωσε φτάνοντας στο Τσιλεκίτο, που ήταν το σημείο τερματισμού της 10ης ειδικής διαδρομής, μετά από 862 χιλιόμετρα.

Τον καλύτερο χρόνο στην ειδική σημείωσε ο Ζινιέ Ντε Βιγιέ, αφήνοντας στις δύο επόμενες θέσεις δύο οδηγούς της BMW, τον Πολωνό, Κρίστόφ Χόλοζικ και τον Γάλλο, Στεφάν Πετερανσέλ.

Ο Μάρκ Κομά συνεχίζει να ελέγχει τον αγώνα, παίρνοντας κιόλας τη νίκη στην 10η ειδική διαδρομή.

Μάλιστα ο αναβάτης της ΚΤΜ είχε πλεονέκτημα 10 λεπτών από τον Σιρίλ Ντεσπρέ, αυξάνοντας τη διαφορά του στην γενική στα 18 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα.

Ο Χιλιανός, Φραντσίσκο Λόπες ήταν ο τρίτος ταχύτερος στα 21’43”, σε μια εδική διαδρομή όπου ο έλληνας πρωταθλητής υποχρεώθηκε σε εγκατάλειψη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!