Τρίτη νίκη του Σάινθ

Σημαντική η τρίτη νίκη του Σάινθ, όπου σε συνδυασμό με την τρίτη θέση του Πετερνασέλ τον βοήθησε να αυξήσει την διαφορά του στη γενική, μετά την ολοκλήρωση της 6ης ειδικής διαδρομής.

Σημαντική η τρίτη νίκη του Σάινθ, όπου σε συνδυασμό με την τρίτη θέση του Πετερνασέλ τον βοήθησε να αυξήσει την διαφορά του στη γενική, μετά την ολοκλήρωση της 6ης ειδικής διαδρομής.

Ο Ισπανός οδηγός της Volkswagen κάλυψε σε 4 ώρες, 53 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα τα 456 της 6ης ειδικής διαδρομής και αποδείχτηκε μόλις 9 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον ομόσταυλό του, Νασέρ Αλ Ατίγια.

Ο Γάλλος Στεφάν Πετερανσέλ έχασε 12 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να “πέσει” στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.

Δίτροχα
Ο Ρούμπεν Φαρία της ΚΤΜ κατάφερε να βγάλει από τη μνήμη του τις κακές αναμνήσεις της πρώτης ημέρας, παίρνοντας τη νίκη στην 6η ειδική διαδρομή.

Ο Πορτογάλος είχε σημειώσει τον καλύτερο χρόνο και την πρώτη ημέρα, αλλά δέχτηκε ποινή ενός λεπτού και περιορίστηκε πιο πίσω.

Στην 6η ημέρα τελικά αποδείχτηκε 50 δευτερόλεπτα γρηγορότερος από τον συμπατριώτη του και αναβάτη της Γιαμάχα, Χέλντερ Ροντρίγκες.

Όσο για την γενική κατάταξη ο Σιρίλ Ντεσπρέ ήταν τρίτος στην ημέρα, κερδίζοντας 1 λεπτό και 26 δευτερόλεπτα από τον Μάρκ Κομά.

Πάντως ο Κομά παραμένει πρώτος διατηρώντας ένα πλεονέκτημα  8 λεπτών και 48 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Ντεσπρέ, διατηρώντας σταθερά την ΚΤΜ στις πρώτες θέσεις της γενικής.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.