Παρελθόν ο Μπρούνο Σένα

Η Χισπάνια Ρέισινγκ (HRT) ανακοίνωσε παράλληλα με την απόκτηση του 33χρονου Ινδού, Ναραΐν Καρθικέιαν, ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μπρούνο Σένα.

Η Χισπάνια Ρέισινγκ (HRT) ανακοίνωσε παράλληλα με την απόκτηση του 33χρονου Ινδού, Ναραΐν Καρθικέιαν, ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μπρούνο Σένα.

“Μπορώ οριστικά να πω ότι ο Μπρούνο Σένα δεν πρόκειται να τρέξει για την HRT. 100% δεν τρέχει” τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της HRT, Κόλιν Κόλες, σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters.

Ο Μπρούνο Σένα, ανιψιός του αείμνηστου τρις παγκόσμιου πρωταθλητή, Άϊρτον, έκανε πέρυσι το ντεμπούτο του στη Φόρμουλα Ένα με την Χισπάνια Ρέισινγκ, ωστόσο αναγνώρισε ότι πλέον έχει πολύ λίγες πιθανότητες να βρει θέση σε άλλη ομάδα.

Ο Μπρούνο Σένα ανέφερε συγκεκριμένα:

“Ίσως έχει δίκιο. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι λίγο δύσκολη στη Φόρμουλα 1. Πραγματικά δεν είχα την δυνατότητα να δείξω πέρυσι τι μπορώ να κάνω, εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων, και αυτό δεν με βοήθησε γι αυτήν τη σεζόν. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για τις λίγες ευκαιρίες που είναι ακόμη “ανοιχτές”, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι πολύ εύκολο αυτή τη στιγμή. Ακόμη και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ δυσκολεύεται να βρει θέση σε ανταγωνιστική ομάδα”.

Μετά την ανακοίνωση του Καρθικέιαν από την HRT, οι μόνες εκκρεμότητες, όσον αφορά τους οδηγούς στη Φόρμουλα Ένα για το 2011, είναι ο δεύτερος πιλότος της Χισπάνια Ρέισινγκ, καθώς και οι δύο της Φόρς Ίντια, η οποία αναμένεται να εμπιστευθεί τον Γερμανό Άντριαν Σούτιλ και τον Βρετανό Πολ ντι Ρέστα.

Ωστόσο, στα υπ όψιν της ομάδας βρίσκονται τόσο ο Ιταλός Βιταντόνιο Λιούτσι, όσο και ο Γερμανός Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος “έτρεχε” πέρυσι με τη Γιουίλιαμς, προτού τη θέση του πάρει ο Πάστορ Μαλντονάντο από τη Βενεζουέλα.

Στο μεταξύ, η απόφαση της HRT για την απόκτηση του Καρθικέιαν “ψαλίδισε” τις ελπίδες του συμπατριώτη του, Καρούν Τσαντχόκ, ο οποίος “έτρεξε” πέρυσι σε 10 αγώνες της ισπανικής ομάδας, προτού αντικατασταθεί από οδηγούς με καλύτερη χρηματοδότηση.

Ο Κόλες δήλωσε ότι μεταξύ των υποψηφίων είναι τόσο ο Αυστριακός Κρίστιαν Κλιν, όσο και ο Ιάπωνας Σάκον Γιαμαμότο, οι οποίοι αγωνίστηκαν πέρυσι με το μονοθέσιο της ομάδας.

“Υπάρχουν κάποιοι οδηγοί, για τους οποίους μιλάμε” υπογράμμισε, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε ονόματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.