Πρώτη του Πετερανσέλ

Ο Γάλλος Στεφάν Πετερανσέλ βρήκε τον τρόπο και σημείωσε την καλύτερη επίδοση στην πέμπτη ειδική διαδρομή του Ράλι Ντακάρ, παίρνοντας την πρώτη του φετινή νίκη.

Ο Γάλλος Στεφάν Πετερανσέλ βρήκε τον τρόπο και σημείωσε την καλύτερη επίδοση στην πέμπτη ειδική διαδρομή του Ράλι Ντακάρ, παίρνοντας την πρώτη του φετινή νίκη.

Ο Οδηγός της BMW στην διαδρομή από το Καλαμά στο Ινίκε της Χιλής σημείωσε την καλύτερη επίδοση, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νασέρ Αλ Ατίγια της Volkswagen.

Χρειάστηκε 4 ώρες 33 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα για να καλύψει τα 423 χιλιόμετρα αφήνοντας πίσω του 1 λεπτό και 24 δευτερόλεπτα τον οδηγό από το Κατάρ.

Συνολικά βέβαια ο Στεφάν Πετερανσέλ έφτασε τις 56 νίκες σε ειδικές διαδρομές του Ράλι Ντακάρ, αλλά αυτή ήταν η πρώτη του για φέτος.

Όσο για την γενική κατάταξη ο Κάρλος Σάινθ, που μετρά ήδη τρεις νίκες σε ειδικές διαδρομές, είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, 3 και 15 πίσω από τον Πετερανσέλ, αλλά παρέμεινε στην πρώτη θέση της γενικής, με τον Γάλλο της BMW να ανεβαίνει στην δεύτερη θέση, με διαφορά 2’26” από τον Σάινθ.

Δίτροχα

Ο Πάουλο Γκονζάλβες κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο στην πέμπτη ειδική του πιο επίπονου ράλι στον κόσμο, αλλά ο ισπανός Μάρκ Κομά παρέμεινε στην κορυφή της γενικής.

Και εδώ η BMW σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, αλλά η δίτροχη μηχανή του Γκονζάλβες είχε πλεονέκτημα 2 λεπτών και 17 δευτερολέπτων από το τοπικό φαβορί, Φραντσίσκο Λόπες που αγωνιζόταν με Απρίλια. 

Ο Ολλανδός, Φρανζ Βερχόεβεν ήταν τρίτος επίσης με BMW, μόλις ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Λόπες.

Που είναι οι ΚΤΜ οέο?

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε τελικά ο Μάρκ Κομά, όντας καλύτερος αναβάτης της Αυστριακής εταιρίας, με πλεονέκτημα 12 δευτερολέπτων από τον πέμπτο Σιρίλ Ντεσπρέ.

Όμως στη γενική το πλεονέκτημα του Κομά είναι ακόμα σημαντικό αφού μετά από τις ποινές της τέταρτης ειδικής διαδρομής διατηρεί ένα πλεονέκτημα 10 λεπτών και 14 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Ντεσπρέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.